Bel ons: 024-2062303

Belangrijk: Update naar nieuwe server

Admin en ticketshop gesloten op donderdag 2 februari tussen 08:00 en 10:00 uur!

Ticketservice Ik Ben Aanwezig blijft groeien en dat vereist aanpassingen in onze server-apparatuur. Om de capaciteit – voor online kaartverkoop – te verhogen, verhuizen we deze week naar ons nieuwe systeem en zijn we kort offline. Je kunt geen gebruik maken van de Admin en ticketshop op: donderdag 2 februari 2017 tussen 08:00u tot 10:00u. We hebben dit tijdstip gekozen omdat het proces niet geautomatiseerd is en we er zelf met volle aandacht bij moeten en willen zijn.

 

Sneller. Beter. Veiliger.

We stappen over op een nieuwe serveromgeving met als primair doel om de (piek)belasting op te vangen. Hiermee creëren we een ingebouwd vangnet op een tweede locatie waar we altijd op terug kunnen vallen. Daarnaast voeren we een flink aantal visuele en code-technische verbeteringen door in zowel de beheeromgeving als de ticketshop. Snell, beter en veiliger online kaarten verkopen.

 

Zie je iets? Meld het ons!

Zie je iets opvallends? Meld het ons alsjeblieft! Ondanks dat alles uitgebreid getest en goed voorbereid is kan het altijd voorkomen dat er iets niet geheel naar behoren werkt. Meld je via mail, Facebook chat of telefoon en we lossen het op!