Ik Ben Aanwezig Weekwijzer
Elke week een paar tips van Flip

De weekwijzer van week 49

December kriebels alom!

Een nieuwe week, een nieuwe Ik Ben Aanwezig Weekwijzer vol parels van evenementen.

07 december 2018 23:59 t/m 06:00 | Brebl Nijmegen

Bij Blauwdruk kom je eigenlijk maar voor één ding: dansen. Onontdekte disco anthems en non-stop dansbare energie van fenomeen Mark Grusane in Brebl. De warmup komt van Guus Christian.

08 december 2018 19:30 t/m 03:00 | De Duif Amsterdam

De spetterende finale van het COC Songfestival; de 24e editie! Een feestelijke regenboog-liedjeswedstrijd waar diverse COC-afdelingen uit het hele land aan meedoen. Zodra de spanning er af is en de winnaars bekend ben je welkom op de afterparty in het CREA Café!

Passievrucht

07 december 2018 23:00 t/m 03:45 | Van Aken ’s Hertogenbosch

Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker uit je pan op house en disco in ’t Van Aken Werkwarenhuis. Voor de vijfde keer tovert Koninkrijg der Muziek het roze walhalla om tot een dampende tempel vol met dansend publiek.

TapasTheater Kiosk

divers aanbod | TapasTheater Amsterdam

Begin augustus opende het toffe en vernieuwende concept aan de Andreas Bonnstraat in Amsterdam. Bij TapasTheater stel je zelf je ultieme theateravond samen, aangevuld met hapjes en drankjes. Geen ellenlange stukken maar drie of vier voorstellingen van maximaal 20 minuten. Een nieuw, uniek en laagdrempelig concept voor iedereen!

TapasTheater Amsterdam

Dit is TapasTheater!

Check it out: de TapasTheater-in-één-minuut-video is live! Maak ook kennis met ons innovatieve theaterhoreca-concept dat we nog niet kennen in Nederland. Toptheater, on demand, betaalbaar en in behapbare porties. Helemaal van deze tijd dus. Nu open in Amsterdam.TapasTheater verandert jouw kijk op theater en uitgaan. Wie neem jij mee? Kijk snel op www.tapastheater.nl voor meer info.

Geplaatst door TapasTheater op Dinsdag 18 september 2018