Zij Zijn Aanwezig
Onze helden van het eerste uur

Blue Collar Theater

De verborgen parel van Eindhoven

Quintijn Lohman (45) is verantwoordelijk voor de programmering van het theater, de kleinkunst en de muziek binnen Blue Collar. Naast zijn baan als Artistiek Manager is Quintijn een bevlogen muzikant in de band Tigre Blanco. Lees hier onze babbel met Quintijn.

Blue Collar Theater

Music Meeting

Bijzondere en exclusieve muziek uit alle delen van de wereld

Music Meeting introduceert hoogwaardige muziek uit alle windstreken die zelden of niet live te horen is in Nederland en Europa. Hierin initieert en ondersteunt het festival grensverleggende projecten van nieuw en onontdekt of onderbelicht talent. Lees hier ons praatje met Sander.

Linke Soto

De gezelligste technofeesten van het zuiden

We zijn heel klein begonnen en al snel genoeg vonden mensen de weg naar onze avonden. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en hebben we nog veel van die mensen van het eerste uur over de vloer! Lees hier onze babbel met Dion & Roy.

linke-soto

Schönes Wochenende

Einmal Techno und zurück

Danny Holland (24) en Kim Danner (31) zijn samen verantwoordelijk voor de evenementen van Schönes Wochenende. Het concept richt zich vooral op techno en tech-house, maar er wordt graag geëxperimenteerd met andere elektronische genres. Lees hier ons gesprek met Danny & Kim.

Schones Wochenende

SoulCity

Hip, vernieuwend en de muziek centraal

Reza (27) en Etienne (28) zijn als goede vrienden hét duo achter het concept SoulCity; een swingend soulevenement in diverse steden in Nederland. Naast deze productie werkt Reza als Project-/Brandmanager. Etienne is Project- en Artiestenmanager en studeert Vrijetijdsmanagement op de NHTV. Lees hier ons gesprek met Reza & Etienne.

SoulCity

Op Dreef Festival

De hele dag vertoeven met je beste vrienden

Op Dreef Festival is klein maar fijn. De hele dag vertoeven met je beste vrienden in een zeer relaxe sfeer. Muzikaal een mooie mix van populaire house, deephouse, stevige techno, urban en R&B. Focus op lekker eten en drinken, een breed programma en de heuse koopjesmarkt maken dit festival net even anders dan anders. Lees hier ons interview met Luc.

Op Dreef festival