Ben je een organisator in België en op zoek naar een ticketservice voor online kaartverkoop? Ik Ben Aanwezig is gratis voor alle evenementorganisatoren. Met vaste lage servicekosten à €0,79 per ticket voor jouw bezoekers.

We leveren de service die je van ons mag verwachten. Waar dan ook.

Ik Ben Aanwezig Ticketshop
Ik Ben Aanwezig Admin - Dashboard

Online kaartverkoop voor evenementen

Met ruim acht jaar ervaring in Nederland en België is Ik Ben Aanwezig de geschikte partner voor alle evenementorganisatoren die op zoek zijn naar een laagdrempelige ticketservice. Gebruiksgemak én goede service staan bij ons op één. 

We hebben geen vaste contracten of vaste maandlasten. Organisatoren maken gratis gebruik van ons systeem, de bezoekers betalen een vaste lage prijs van €0,79 per ticket aan servicekosten. 

Vanuit onze beheeromgeving kun je alles gemakkelijk en snel zelf instellen. Kom je er niet uit, dan staan wij altijd klaar om je te helpen. We hebben een klein team, met aandacht voor iedere klant én hun bezoeker(s). 

Ons bedrijf is gevestigd in de oudste stad van Nederland: Nijmegen, maar ons systeem en onze service reiken vele malen verder dan dat. Diverse Belgische organisatoren van grote, kleine, offline én online evenementen hebben hun weg naar Ik Ben Aanwezig al gevonden.

Maak een account aan en kijk gerust even rond. Ervaar het zelf en zet binnen tien minuten jouw eerste evenement online.

In het kort, wie zijn wij?

We bieden een fullservice oplossing voor het online verkopen van tickets voor evenementen. We hebben uitgebreide opties voor het geven van kortingen of het maken van gastenlijsten en tickets voor groepen. We bieden een gratis scan-app voor een soepele en snelle toegang en bovenal staan we bekend om onze vriendelijke en persoonlijke service, ook buiten kantoortijden. Voor een uitgebreid overzicht van onze service en diensten bekijk Mogelijkheden

Onze service

Wij leveren de service die je van een ticketservice
mag verwachten. Snel en persoonlijk.

Onze bereikbaarheid

We reageren snel en vlot op klant- én
bezoekersvragen. Via de diverse kanalen. 

Onze mogelijkheden

Eenvoud is de basis, de mogelijkheden groot. 
We groeien mee met onze klanten.

Onze ervaring

Dankzij 8+ jaar ervaring in het werkveld
denken we met plezier met onze klanten mee.

Onze lage drempel

Ik Ben Aanwezig is er voor ieder type evenement.
Klein én groot, offline én online.

Onze ambassaseurs

Wij zijn groot geworden dankzij onze
ambassadeurs en mond tot mond reclame.

Direct aan de slag met ons systeem?

Maak een gratis account aan bij Ik Ben Aanwezig en start binnen tien minuten met het verkopen van tickets. Hulp nodig in onze beheeromgeving? Onze accountmanagers – met zelf een flinke bak organisatie ervaring – helpen je maar wat graag op weg. Aanmelden is gratis, verkopen ook.

Vragen of meer informatie? Geen probleem. Bel ons even op 024 – 206 23 03 of stuur een mail naar info@ikbenaanwezig.nl

Tijdens de pandemie zijn we met Twin4u Events & Projects bv ook op de live streamings gesprongen en kwamen hierbij terecht bij 'Ik Ben Aanwezig'. Was van bij het begin een schot in de roos! Zeer sterk systeem en vooral een geweldige support achter het systeem. Kortom een aanrader!

Christof | Twin4U Events | Beveren-Waas (BE)
Review klant ticketservice België
Review klant ticketservice België

Niks op aan te merken! Ontzettend veelzijdig, makkelijk in gebruik, heel overzichtelijk en een snelle klantenservice... Wat wil je nog meer? Dit is een top service. Ik raad het iedereen aan en zal het in de toekomst sowieso nog gebruiken.

Sonny | Mother Mercury | Lievegem (BE)
Video afspelen

Ga je een evenement organiseren? 

Tickets verkopen voor ieder type evenement, met een ticketshop in jouw stijl. Ticketservice Ik Ben Aanwezig staat voor groot gebruiksgemak en persoonlijke service. Wij staan iedereen met veel plezier te woord; organisator én haar bezoekers.

Deze ticketservice is te omschrijven in 3 woorden: Efficiënt, overzichtelijk en transparant!

Lennert | Unexpected Events
Bassevelde (BE)
Review klant ticketservice België
Review klant ticketservice België

Als je een event goed wil organiseren is de hulp van ‘Ik Ben Aanwezig’ voor de tickets en de opvolging een must.

Luc | Balloonfederation | Brussel (BE)

Klaar om tickets te verkopen?