Contactgegevens

Waar je je vakantiekaartjes heen kunt sturen

Bereikbaarheid

Meerdere wegen die naar de Hessenberg leiden

Wij zijn altijd bereikbaar. Tijdens werkdagen van 09:30 – 17:00 uur kun je bij ons langskomen of je kunt ons bellen op 024 206 2303.

Via info@ikbenaanwezig.nl en Facebook Messenger zijn we altijd bereikbaar, ook in het weekend. We streven er naar om de vragen binnen vier uur te beantwoorden.

Tickets kwijt? Klik dan hier. Bekijk ook even onze meest gestelde vragen.

Ons kantoor

Onze speeltuin

 

Dichtbij de terrassen als de klok half bier slaat op de vrijdagmiddag. Hessenberg 2 is sinds de start in 2013 de thuishaven van onze ontwikkelingen. Alles aan deze locatie zorgt voor een heel prettige werksfeer en ontzettend gezellige jaarlijks terugkerende kerstborrels en straat-BBQ’s.

Midden in het centrum, in de oude benedenstad van Nijmegen. Zoals de Nijmegenaar het zou zeggen; ‘op krûpafstand’ van het station.

Wij Zijn Aanwezig

Wij staan dag en nacht voor je klaar

 

Ik Ben Aanwezig is dé ticketservice die het anders doet. Geen kick-back, geen onzin. Dat is waar we voor staan. We doen niet aan ophoging van servicekosten en we leveren goede service voor een eerlijke prijs.

Onze Nijmeegse roots uiten zich in onze persoonlijkheid; we zijn gastvrij, innovatief en niet op ons bekkie gevallen. Onze klanten zijn onze helden, die we graag eren.

Tim Engelaar

Eigenaar en grondlegger

Thijs Schuitman

Accountmanager

Mike Leander

Developer

Lotte Creugers

Communicatie

Jeroen Kruissen

Marketing

Ticket kwijt?

Zoek en gij zult vinden

 
Vind je ticket gemakkelijk terug via Ticket kwijt . Houd je ordernummer bij de hand, deze kun je vinden in je bankafschrift. Nog steeds niets gevonden? Neem dan contact met ons op via 024 206 2303 of info@ikbenaanwezig.nl.