Bel ons: 024-2062303

Eenvoud is de basis.
De mogelijkheden groot.

Online ticketshop

Admin 3.0

Makkelijk, snel en jij bepaalt.

In onze beheeromgeving (Admin 3.0) zet je binnen tien minuten je eerste evenement online. Hierin ontwerp je de tickets, beheer je de evenementen, kies je de verkoopkanalen en bekijk je de statistieken. Groot gebruiksgemak staat bij ons op één. Kom je ergens niet uit dan helpen we uiteraard.

 

Benieuwd naar onze tickettypes? Bekijk ze hier.

Maak gratis een account aan

Tarieven

Gratis voor organisatoren, voordelig voor bezoekers.

Gebruik van onze software is gratis voor organisatoren. Naast de vaste lage servicekosten hebben we ook lage transactiekosten. Je bezoekers hebben de keuze uit diverse betaalopties.

Onze tarieven vermelden we inclusief BTW.

Ticketprijs €0,00 tot €10,00 = € 0,59 per ticket.

Ticketprijs €10,00 tot €15,00 = € 0,69 per ticket.

Ticketprijs €15,00 of meer = € 0,79 per ticket.

iDeal is de meest gekozen betaalmethode. Per order kost de transactie €0,45, ongeacht het aantal tickets.

Online ticketshop

Qontrast

Onze eigen scan-app.

Onze service is erop gericht om te scannen met een smartphone. Onze app Qontrast is snel, makkelijk in gebruik en verbruikt minimale MB’s. Omdat we in de cloud werken kun je bij drukte op ieder moment een extra telefoon inzetten als scanner.

 

Qontrast is beschikbaar voor iPhone (vanaf iOS 8) en voor Android toestellen (vanaf Android 4.2.2). Downloaden kan in de App Store en Google Play store.

 

Ook is het mogelijk om tegen borg – zonder huurkosten – een handheld scanner bij ons te lenen. Scannen vanaf mobiel heeft onze voorkeur, printen is echt niet nodig. Stimuleer je bezoekers om het ticket op mobiel te tonen en draag samen bij aan een beter milieu.

Ik Scan Aanwezig
Strak entreemanagement

Ons systeem neemt veel werk uit handen. Heb je behoefte aan strak entreemanagement maar geen tijd om het zelf te regelen? Wij werken met een team op locatie en organiseren de toegangscontrole.