We staan samen aan het begin van weer een nieuwe, positieve periode, mét perspectief. We zijn blij dat wij nog steeds je vaste ticketpartner zijn. Nog steeds voor €0,79 servicekosten per ticket, en nog steeds dezelfde service. Met een geheel nieuwe ticketshop op de planning hebben wij er wel zin in!

Twee jaar Corona heeft ook ons geraakt, maar we hebben niet stil gezeten en ons – naast de vele Bingo’s – gericht op een aantal projecten ter verbetering van ons ticketsysteem. We hebben geïnvesteerd in onze servercapaciteit, er ligt een geheel nieuwe ticketshop op stapel en we zijn sinds dit jaar trots partner van Vierdaagsefeesten Nijmegen, Nijmeegs trots! 

Héél goed nieuws: sinds 23 maart 2022 is het 1G-beleid geschrapt. Een enorme opluchtingen voor de evenementenbranche, met z’n allen op naar een mooie zomer!

Ticketshop 2.0: strakker, mooier, beter!

De techniek van onze huidige ticketshop bereikte de afgelopen 2 jaar het plafond qua mogelijkheden. De groeiende vraag van het aantal gebruikers dat dagelijks een ticket koopt in onze shop, zorgde ervoor dat we een rigoureus besluit namen; de ticketshop opnieuw bouwen met de techniek van nu. We zijn in de afrondende fase en we laten we je de komende maand weten wanneer we dit gaan uitrollen en wat dit inhoudt voor jou als organisator.  

Een aantal voordelen op een rij:

  • De gebruikerservaring van de ticket kopers wordt veel positiever, alles werkt intuïtiever.
  • De ticketshop wordt vele malen sneller, bezoekers rekenen sneller en makkelijker af.
  • Bezoekers krijgen direct feedback over beschikbaarheid van tickets, niet pas wanneer een vervolgpagina wordt aangeroepen.
  • De vormgeving van je ticketshop wordt duidelijker en er is meer mogelijk om te personaliseren.
Ik Ben Aanwezig Ticketshop 2022 preview

Trotse partner van: Vierdaagsefeesten Nijmegen

Na twee jaar radiostilte vindt aankomende zomer ook weer de Nijmeegse Vierdaagse plaats en we zijn blij dat we vanaf nu vaste partner zijn van het Nijmeegs trots. Hiervoor hebben we o.a. een nieuwe feature ontwikkeld voor de verkoop van Merchandise, incl. verzendopties. Dit kan uiteraard ook voor jouw ticketshop, in de vorm van Add-ons. Benieuwd of dit wat voor jou is? Neem contact met ons op, dan bespreken we de opties!