Tickets voor online Bingo

Laat de ballen maar vallen!

Kriebelt het bij jou om toch wat leuks te organiseren in deze gekke tijden? Onze bingomodule is geschikt voor iedere organisatie. Organiseer een online bingo voor bijvoorbeeld je collega’s, leden van de sportclub of studenten.

Online bingo

Je deelnemers gratis laten meespelen? Dan kan! Lever een lijst aan en wij zorgen dat iedereen één of meerdere bingokaarten ontvangt. We kunnen ook een inschrijfpagina maken waarop men zich kan aanmelden. De kosten zijn €0,59 per ticket; deze factureren we achteraf. 

Wat nog meer?

Je kunt er ook voor kiezen een Bingo te organiseren waarbij deelnemers betalen om mee te doen. De servicekosten voor reguliere ticketverkoop zijn €0,79 per ticket, bovenop de prijs die jij bepaalt voor deelname. Hoeft niet, mag wel.

Je beheert zelf het spel vanuit ons beheersysteem. Uniek aan ons systeem is dat jij de digitale check uitvoert, zodat je kan controleren of er al een Bingo is gevallen. Hoe ga je show uitzenden? Maak het af met een spetterende livestream.

Je kunt spelen met de getallen 1 t/m 75 (standaard) of 1 t/m 90. Ook kun je bij ons een Muziek Bingo spelen met 40 óf 75 liedjes. 

Online Bingo

Organiseer het klassieke spel vanaf je pc met onze online Bingo. Geheel custom.

Bingoshop

Maak binnen 10 minuten een ticketshop aan met Bingotickets en start met verkopen.

Bingokaarten

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde Bingokaart vervolgens per mail.

Organiseer

Zet je schrap voor de Bingo en beheer het spel vanuit de beheeromgeving.

Prijzen

Blijf in contact met je bezoekers en bedenk een (troost)prijs voor de winnaars.

Wil je direct aan de slag met een online Bingo?

Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Tarieven

Ik Ben Aanwezig is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. We werken met vaste lage servicekosten en zonder maandelijkse abonnementskosten. Jij bepaalt wie de servicekosten betaalt.

Organiseer je een gratis Bingo dan betaal jij de servicekosten a €0,59 per Bingoticket. Wil je deelnemers tickets laten kopen, dan zijn de servicekosten €0,79 per Bingoticket.

Tips & Trics

Organiseer een spetterende uitzending (live trekking) met livestreams en zorg voor een leuke prijzenkast. Denk alvast na over de manier waarop deelnemers hun Bingo melden en vergeet ook de valse Bingo’s niet.

Koppel de Bingo aan jouw evenement om er ook later van te profiteren. Denk aan het geven van korting op een toekomstig evenement, of aan merchandise. Klik hieronder voor meer tips!

Aan de slag met Bingotickets

Samen met jou richten we de ticketshop voor een online Bingo in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Ontzorgpakket van Studio Honig

Studio Honig is het noodgedwongen kindje van Honig Events. Sinds fysieke evenementen niet kunnen richten ook zij zich volledig op online evenementen. Al jaren onze gewaardeerde vaste partner.

Studio Honig biedt een volledig ontzorgpakket voor een spetterende online Bingo en show en alles waar je misschien zelf niet aan denkt. Neem een kijkje op studiohonig.nl

Honig Events Bingo gemeente Raalte

Al velen gingen je voor! Ben je benieuwd of onze online Bingo iets voor jou is?

Maak gratis een account aan bij Ik Ben Aanwezig en ontwerp binnen tien minuten jouw online Bingo. Heb je vragen? Bel ons op: 024-2062303, mail naar info@ikbenaanwezig.nl of klets met ons op Facebook Messenger.