Online Bingo organiseren met onze speciale Bingomodule

Kriebelt het bij jou om toch wat leuks te organiseren in deze gekke tijden? Wil je in contact blijven met je bezoekers en je doelgroep en graag wat ondernemen? Organiseer dan een online Bingo met onze speciale Bingomodule.

Deelnemers kopen een Bingoticket in jouw ticketshop, ze ontvangen de Bingokaart per mail en jij beheert het spel vanuit ons beheersysteem. Uniek aan ons systeem is dat jij de digitale check uitvoert, zodat je kan controleren of er al een bingo is gevallen.

Online Bingo

Organiseer een Bingo vanaf je pc met onze speciale Bingomodule. Geheel custom.

Bingoshop

Maak binnen 10 minuten een ticketshop aan voor jouw Bingo en verkoop Bingotickets. 

Bingotickets

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde Bingokaart per mail.

Organiseer

Zet je schrap voor de Bingo en beheer het spel vanuit de beheeromgeving.

Prijzen

Blijf in contact met je bezoekers en bedenk een (troost)prijs voor de winnaars.

Creatief ondernemen

Onze Bingomodule komt voort uit het creatief omgaan met de Coronacrisis en onze klanten. Iedereen staat de popelen om iets te organiseren. Met een online Bingo blijf je op een leuke en speelse manier in contact met je bezoekers.

Ons systeem leent zich perfect voor het genereren van de Bingokaarten en -nummers. Geheel custom in te vullen. Geen familiedag of teamuitje dit jaar? Organiseer iets leuks op afstand met een online Bingo. 

Prijzenkast

Bij een Bingo horen prijzen. Zorg dat je de deelnemers vooraf op de hoogte stelt van de prijzenkast, en denk ook zeker aan leuke troostprijzen.

Kom je om in de overgebleven merchandise? Stuur wat leuks op naar je deelnemers en blijf zo in beeld. Of denk aan kortingsprijzen op de ticketprijs van je volgende evenement. 

Tarieven

We werken niet met vaste maandelijkse abonnementskosten, maar met vaste lage servicekosten a €0,79 per Bingoticket. Deze kosten betaalt de bezoeker, bovenop de eventuele deelnamekosten, de ticketprijs. Dat bepaal jij.

Meer omzet

Denk na over hoe je de online Bingo kunt koppelen aan meer omzet. Deelnemers doen niet voor niets mee met jouw Bingo. Pak het in als een donatie voor jouw evenement om in de toekomst weer live evenementen te kunnen organiseren.

Aan de slag met Bingotickets

Samen met jou richten we de ticketshop voor een online Bingo in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Ben je benieuwd of onze Bingomodule iets voor jou is? Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.