Online Bingo

Dé Quarantaine Hit van 2020: Online Bingo. Wil je iets leuks organiseren, (deels) op afstand? Via ons ticketsysteem speel én beheer je het klassieke spel voor collega’s of grote groepen. Origineel, gezellig en jij voert de digitale check uit. Benieuwd?

Bekijk de mogelijkheden hieronder en start met organiseren!

Online Bingo organiseren met Ik Ben Aanwezig

Organiseer een online bingo voor bijvoorbeeld je collega’s, leden van de sportclub of studenten. Je beheert zelf het spel vanuit ons beheersysteem. Uniek aan ons systeem is dat jij de digitale check uitvoert, zodat je kan controleren of er al een Bingo is gevallen.

Je kunt er ook voor kiezen een Bingo te organiseren waarbij deelnemers betalen om mee te doen. De servicekosten voor reguliere ticketverkoop zijn €0,79 per ticket, bovenop de prijs die jij bepaalt voor deelname. Hoeft niet, mag wel. Bij gratis deelname lever je een lijst aan en wij zorgen dat iedereen één of meerdere bingokaarten ontvangt. We kunnen ook een inschrijfpagina maken waarop men zich kan aanmelden. In dit geval is het tarief €0,59 per ticket.

Drie soorten Bingo!
Je kunt spelen met de getallen 1 t/m 75 (standaard) of 1 t/m 90. Ook kun je bij ons een Muziek Bingo spelen met 40 óf 75 liedjes. Of ga voor een Pupquiz bingo waarbij jij uitdagende vragen bedenkt en de deelnemers met het geven van het juiste antwoord Bingo spelen.

Hoe ga je show uitzenden? Maak het af met een spetterende livestream.

Samen met jou richten we de ticketshop voor een online Bingo in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Online Bingo

Organiseer het klassieke spel vanaf je pc met onze online Bingo. Geheel custom.

Bingoshop

Maak binnen 10 minuten een ticketshop aan met Bingotickets en start met verkopen.

Bingokaarten

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde Bingokaart vervolgens per mail.

Organiseer

Zet je schrap voor de Bingo en beheer het spel vanuit de beheeromgeving.

Prijzen

Blijf in contact met je bezoekers en bedenk een (troost)prijs voor de winnaars.

Tarieven Ik Ben Aanwezig

Ik Ben Aanwezig is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. We werken met vaste lage servicekosten en zonder maandelijkse abonnementskosten. Jij bepaalt wie de servicekosten betaalt.

Organiseer je een gratis Bingo dan betaal jij de servicekosten a €0,59 per Bingoticket. Wil je deelnemers tickets laten kopen, dan zijn de servicekosten €0,79 per Bingoticket.

Tips & Trics

Bij gratis deelname lever je een lijst aan en wij zorgen dat iedereen één of meerdere bingokaarten ontvangt. We kunnen ook een inschrijfpagina maken waarop men zich kan aanmelden. In dit geval is het tarief €0,59 per ticket.

Bekijk onze uitgebreide tips & trics voor een spetterende Online Bingo of bekijk onze Bingo-FAQ hieronder.

Benieuwd naar tickets voor Online Bingo?

Al velen gingen je voor! Maak gratis een account aan bij Ik Ben Aanwezig en ontwerp binnen tien minuten jouw online Bingo. Heb je vragen? Bel ons op: 024-2062303, mail naar info@ikbenaanwezig.nl of klets met ons op Facebook Messenger.

Ontzorgpakket van Studio Honig

Studio Honig is het noodgedwongen kindje van Honig Events. Sinds fysieke evenementen niet kunnen richten ook zij zich volledig op online evenementen. Al jaren onze gewaardeerde vaste partner.

Studio Honig biedt een volledig ontzorgpakket voor een spetterende online Bingo en show en alles waar je misschien zelf niet aan denkt. Neem een kijkje op studiohonig.nl

Honig Events Bingo gemeente Raalte