Tickets voor Online Bingo

Kriebelt het bij jou om toch wat leuks te organiseren in deze gekke tijden? Onze bingomodule is geschikt voor iedere organisatie. Organiseer een online bingo voor bijvoorbeeld je collega’s, leden van de sportclub of studenten.

Je deelnemers gratis laten meespelen? Dan kan! Lever een lijst aan en wij zorgen dat iedereen één of meerdere bingokaarten ontvangt. We kunnen ook een inschrijfpagina maken waarop men zich kan aanmelden. De kosten zijn €0,59 per ticket; deze factureren we achteraf. 

Je kunt er ook voor kiezen een Bingo te organiseren waarbij deelnemers betalen om mee te doen. De servicekosten voor reguliere ticketverkoop zijn €0,79 per ticket, bovenop de prijs die jij bepaalt voor deelname. Hoeft niet, mag wel.

Je beheert zelf het spel vanuit ons beheersysteem. Uniek aan ons systeem is dat jij de digitale check uitvoert, zodat je kan controleren of er al een Bingo is gevallen. Hoe ga je show uitzenden? Maak het af met een spetterende livestream.

Je kunt spelen met de getallen 1 t/m 75 (standaard) of 1 t/m 90. Ook kun je bij ons een Muziek Bingo spelen met 40 óf 75 liedjes. 

Online Bingo

Organiseer het klassieke spel vanaf je pc met onze online Bingo. Geheel custom.

Bingoshop

Maak binnen 10 minuten een ticketshop aan met Bingotickets en start met verkopen. 

Bingokaarten

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde Bingokaart vervolgens per mail.

Organiseer

Zet je schrap voor de Bingo en beheer het spel vanuit de beheeromgeving.

Prijzen

Blijf in contact met je bezoekers en bedenk een (troost)prijs voor de winnaars.

Wil je direct aan de slag met een Online Bingo?

Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Creatief ondernemen

Onze online Bingo komt voort uit het creatief omgaan met de Coronacrisis en onze klanten. Het betreft een online Bingospel met unieke gegeneerde speelkaarten, nummers en live spelbeheer vanuit ons systeem. Geen familiedag of teamuitje dit jaar? Organiseer iets leuks op afstand met een online Bingo. Dit klassieke spel in een nieuw jasje is een leuke manier om in contact te blijven met de mensen om je heen. 

Prijzenkast

Bij Bingo horen prijzen. Maak je online Bingo helemaal af met een bijpassende show (door middel van livestream) en volle prijzenkast. Dank na over hoe de deelnemers hun Bingo moeten melden en denk ook zeker aan de valse Bingo’s en flauwe maar leuke troostprijzen. Bijvoorbeeld merchandise die overblijft, of een korting op tickets voor een toekomstig evenement. 

Tarieven

We werken niet met vaste maandelijkse abonnementskosten, maar met vaste lage servicekosten a €0,79 per Bingoticket. Of de bezoeker betaalt deze, bovenop eventuele deelnamekosten, of de organisator betaalt deze. Jij bepaalt.

Meer omzet

Denk na over hoe je de online Bingo kunt koppelen aan meer omzet. Deelnemers doen niet voor niets mee met jouw Bingo. Pak het in als een donatie voor jouw evenement om in de toekomst weer live evenementen te kunnen organiseren.

Aan de slag met Bingotickets

Samen met jou richten we de ticketshop voor een online Bingo in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Ontzorgpakket voor spetterende Bingo

We werken ook veel samen met onze gewaardeerde partner Honig Events // Studio Honig. Zij bieden een volledig ontzorgpakket voor een spetterende show met geweldige bingomaster, en alles waar je misschien zelf niet aan denkt. Neem een kijkje op studiohonig.nl

Ben je benieuwd of onze online Bingo iets voor jou is? Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Note: Carousel will only load on frontend.