Tickets voor Online Bingo

Kriebelt het bij jou om toch wat leuks te organiseren in deze gekke tijden? Onze bingomodule is geschikt voor iedere organisatie. Organiseer een online bingo voor bijvoorbeeld je collega’s, leden van de sportclub of studenten.

Je deelnemers gratis laten meespelen? Dan kan! Lever een lijst aan en wij zorgen dat iedereen één of meerdere bingokaarten ontvangt. We kunnen ook een inschrijfpagina maken waarop men zich kan aanmelden. De kosten zijn €0,59 per ticket; deze factureren we achteraf. 

Wat nog meer?

Je kunt er ook voor kiezen een Bingo te organiseren waarbij deelnemers betalen om mee te doen. De servicekosten voor reguliere ticketverkoop zijn €0,79 per ticket, bovenop de prijs die jij bepaalt voor deelname. Hoeft niet, mag wel.

Je beheert zelf het spel vanuit ons beheersysteem. Uniek aan ons systeem is dat jij de digitale check uitvoert, zodat je kan controleren of er al een Bingo is gevallen. Hoe ga je show uitzenden? Maak het af met een spetterende livestream.

Je kunt spelen met de getallen 1 t/m 75 (standaard) of 1 t/m 90. Ook kun je bij ons een Muziek Bingo spelen met 40 óf 75 liedjes. 

Online Bingo

Organiseer het klassieke spel vanaf je pc met onze online Bingo. Geheel custom.

Bingoshop

Maak binnen 10 minuten een ticketshop aan met Bingotickets en start met verkopen. 

Bingokaarten

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde Bingokaart vervolgens per mail.

Organiseer

Zet je schrap voor de Bingo en beheer het spel vanuit de beheeromgeving.

Prijzen

Blijf in contact met je bezoekers en bedenk een (troost)prijs voor de winnaars.

Wil je direct aan de slag met een Online Bingo?

Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Tarieven

Ik Ben Aanwezig is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. We werken met vaste lage servicekosten en zonder maandelijkse abonnementskosten. Jij bepaalt wie de servicekosten betaalt.

Organiseer je een gratis Bingo dan betaal jij de servicekosten a €0,59 per Bingoticket. Wil je deelnemers tickets laten kopen, dan zijn de servicekosten €0,79 per Bingoticket.

Tips & Trics

Organiseer een spetterende uitzending (live trekking) met livestreams en zorg voor een leuke prijzenkast. Denk alvast na over de manier waarop deelnemers hun Bingo melden en vergeet ook de valse Bingo’s niet.

Koppel de Bingo aan jouw evenement om er ook later van te profiteren. Denk aan het geven van korting op een toekomstig evenement, of aan merchandise. Klik hieronder voor meer tips!

Online Bingo Tickets

Aan de slag met Bingotickets

Samen met jou richten we de ticketshop voor een online Bingo in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Ontzorgpakket van Studio Honig

Studio Honig is het noodgedwongen kindje van Honig Events. Sinds fysieke evenementen niet kunnen richten ook zij zich volledig op online evenementen. Al jaren onze gewaardeerde vaste partner.

Studio Honig biedt een volledig ontzorgpakket voor een spetterende online Bingo en show en alles waar je misschien zelf niet aan denkt. Neem een kijkje op studiohonig.nl

Honig Events Bingo gemeente Raalte

Al velen gingen je voor! Ben je benieuwd of onze online Bingo iets voor jou is?

Maak gratis een account aan bij Ik Ben Aanwezig en ontwerp binnen tien minuten jouw online Bingo. Heb je vragen? Bel ons op: 024-2062303, mail naar info@ikbenaanwezig.nl of klets met ons op Facebook Messenger.

Note: Carousel will only load on frontend.
FAQ Voorbereiding
 • Mag ik een Bingo organiseren?
  Je mag een Bingo organiseren voor een besloten kring. Ook Bingo’s waarbij je geen entree vraagt én waarbij men geen prijzen kan winnen, kun je zonder toestemming organiseren.
 • Welke stappen moet ik zetten om een Bingo evenement aan te maken?
  Maak gratis een account aan
  Vul je gegevens in en maak je account compleet
  Maak een online evenement aan
  Stel de link in voor de livestream, via deze livestream kunnen mensen de trekking volgen.
  Wil je het groots aanpakken? Besteed de trekking uit en maak gebruik van onze ervaring!
  Zorg dat mensen je kunnen bereiken zodra er Bingo valt, denk aan Whatsapp, telefoon, chat of Zoom
  Zorg voor leuke én voor troostprijzen
 • Kan ik zelf een x aantal Bingokaarten uitprinten en verdelen onder deelnemers?
  Dat kan je niet zelf, maar daar helpen we je graag bij. Zo kunnen wij eenvoudig een gewenst aantal Bingokaarten voor je uit het systeem halen en aanleveren, desgewenst helemaal persoon op naam gezet van de Bingospeler.
 • Ik heb zelf een Bingomolen, kan ik deze gebruiken?
  Ja, het gaat erom dat je op een bepaalde manier de ballen trekt. Een eigen molen is erg handig en leuk om te gebruiken.
 • Moet ik zelf een livestream verzorgen?
  Om online een soepele Bingo te organiseren is er een uitzending en live trekking nodig. Zo creëer je toch dat stukje spanning rondom het vallen van de Bingo’s en de strijd die gedurende het spel oploopt. Je wilt tenslotte contact met de spelers en snel en soepel een vallende Bingo kunnen controleren. Kies ervoor om spelers te laten inbellen via Teams of Zoom, via Whatsapp of via een chat. Je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring en samenwerking met Studio Honig.
 • Met hoeveel mensen kan ik Online Bingo spelen?
  Er zit geen limiet aan het aantal deelnemers dat mee kan doen. Hoe meer, hoe leuker!
FAQ Instellen Bingo
 • Zijn de Bingokaarten met 75 of 90 getallen?
  Je kunt met Bingokaarten van 75 of 90 getallen spelen, die op volgorde of willekeurig over de kolommen worden verdeeld. Stel dit in bij de extra opties, voordat je start met verkopen.
 • Kan ik ook een Muziek Bingo organiseren?
  Ja, dat kan. Je levert 40 of 75 artiesten en/of nummers aan. Je levert deze lijst ruim vooraf bij ons aan en wij stellen het voor je in.
 • Kan ik meerdere rondes spelen?
  Je kunt deelnemers in rondes laten spelen voor een rij (horizontaal/verticaal), een kruis of voor een volle kaart. Ook kun je het spel een extra zetje geven dankzij het extra spel Razend Rad, hieruit volgt een willekeurige winnaar.
 • Kan ik meerdere rondes tegelijk verkopen?
  Dat kan, maar daar heb je ons voor nodig. Maak een evenement en meerdere rondes in de vorm van bingokaarten aan en geef ons een seintje.
 • Hoe stel ik prijzen in?
  Je stelt bij het aanmaken van een bingokaart zelf een ticketprijs in. Dit is ook het bedrag wat jij daadwerkelijk verdient, de servicekosten (a €0,79) komen hier voor de bezoeker bovenop.
  De te winnen prijzen bepaal je zelf, die gaan buiten het systeem om. Je kunt voor meerdere rondes op één kaart spelen, op die manier kan je het aantal rondes laten corresponderen met je aantal rondes. 
 • Kan ik mijn deelnemers gratis laten meespelen?
  Bingokaarten gratis versturen naar deelnemers kan dankzij onze R.S.V.P. module. Deelnemers schrijven zich in, jij keurt de inschrijving goed en we factureren (achteraf) €0,59 per verstuurd ticket. Dit stellen wij voor je in, laat ons weten wanneer je dit wil.
 • Kan ik mijn (bedrijfs)logo op de bingokaart verwerken?
  Ja, dat kan. Je kunt de Bingokaarten personaliseren door een afbeelding toe te voegen.
FAQ Spelen Online Bingo
 • Wat gebeurt er als er een dubbele Bingo is?
  Dat bepaal jij. Degene die als eerst contact met je opneemt heeft in principe als eerst Bingo. Hou het makkelijk voor jezelf en communiceer dit vooraf duidelijk.
 • Hoe kunnen deelnemers aangeven dat ze Bingo hebben?
  Dat bepaal jij. Kies ervoor om spelers te laten inbellen via Teams of Zoom, via Whatsapp of via een chat. Hier zijn ook externe tools voor, zoals Slido. 
 • Is het mogelijk om voor eerst een rij en dan een volle kaart te spelen?
  Absoluut, met onze handige filter kan je zelf instellen voor welk type bingo je speelt. En zelfs zonder filter is het duidelijk welk type bingo de winnaar heeft; er wordt met een icoon voor de naam van de winnaar duidelijk weergegeven om welk type bingo het gaat. 
 • Hoe weet ik of iemand een geldige Bingo heeft?
  De winnende Bingo’s / Winnaars worden weergegeven tijdens het spel dat jij beheert, omdat je via ons systeem je bingotrekking bijhoudt. Hiermee zijn valse Bingo’s verleden tijd.