Online Bingo

Dé Quarantaine Hit van ’20 én ’21: Online Bingo. Wil je iets leuks organiseren, (deels) op afstand? Via ons ticketsysteem speel én beheer je het klassieke spel voor collega’s of grote groepen. Origineel, gezellig en jij voert de digitale check uit. Benieuwd?

 

Bekijk de mogelijkheden hieronder en start met organiseren!

Als Tribe Sports hebben we in 2020 snel de overstap gemaakt naar de verschillende digitale events. Ik Ben Aanwezig heeft samen met ons op maat een pakket kunnen ontwikkelen, waardoor we verschillende events op hebben kunnen zetten met vele tevreden bezoekers. We zijn zeer te spreken over de samenwerking tussen Tribe Sports en Ik Ben Aanwezig.

Online Bingo

Organiseer het klassieke spel vanaf je pc met onze online Bingo. Geheel custom.

Bingoshop

Maak binnen 10 minuten een ticketshop aan met Bingotickets en start met verkopen.

Bingokaarten

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde Bingokaart vervolgens per mail.

Organiseer

Zet je schrap voor de Bingo en beheer het spel vanuit de beheeromgeving.

Prijzen

Blijf in contact met je bezoekers en bedenk een (troost)prijs voor de winnaars.

Online Bingo voor iedereen

Organiseer een online bingo voor bijvoorbeeld je collega’s, leden van de sportclub of studenten. Je beheert zelf het spel vanuit ons beheersysteem. Uniek aan ons systeem is dat jij de digitale check uitvoert, zodat je kan controleren of er al een Bingo is gevallen.

Je kunt er ook voor kiezen een Bingo te organiseren waarbij deelnemers betalen om mee te doen. De servicekosten voor reguliere ticketverkoop zijn €0,79 per ticket, bovenop de prijs die jij bepaalt voor deelname. 

Bij gratis deelname lever je een lijst aan en wij zorgen dat iedereen één of meerdere bingokaarten ontvangt. We kunnen ook een inschrijfpagina maken waarop men zich kan aanmelden. In dit geval is het tarief €0,59 per ticket.

Vier soorten Bingo

Je kunt spelen met de getallen 1 t/m 75 (standaard) of 1 t/m 90. Ook kun je bij ons een Muziek Bingo spelen (40 óf 75 liedjes) of een Plaatjes Bingo (afbeeldingen). Of ga voor een Pupquiz Bingo waarbij jij uitdagende vragen bedenkt en de deelnemers met het geven van het juiste antwoord Bingo spelen. Hoe ga je show uitzenden? Maak het af met een spetterende livestream.

Samen met jou richten we de ticketshop voor een online Bingo in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Een heel handige tool om makkelijk en snel een online bingo-activiteit te organiseren.

Tarieven Ik Ben Aanwezig

Ik Ben Aanwezig is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. We werken met vaste lage servicekosten en zonder maandelijkse abonnementskosten. Jij bepaalt wie de servicekosten betaalt.

Organiseer je een gratis Bingo dan betaal jij de servicekosten a €0,59 per Bingoticket. Wil je deelnemers tickets laten kopen, dan zijn de servicekosten €0,79 per Bingoticket.

Tips & Trics

Bij gratis deelname lever je een lijst aan en wij zorgen dat iedereen één of meerdere bingokaarten ontvangt. We kunnen ook een inschrijfpagina maken waarop men zich kan aanmelden. In dit geval is het tarief €0,59 per ticket.

Bekijk onze uitgebreide tips & trics voor een spetterende Online Bingo of bekijk onze Bingo-FAQ hieronder.

Deze fantastische club met mensen heeft de inwoners van de gemeente Raalte een jaarwisseling gegeven om nooit te vergeten. We hebben een prettige samenwerking ervaren. We werden van begin tot eind goed begeleid en kregen snelle reactie bij vragen en/of opmerkingen. Het was prettig dat kaarten door jullie verzonden werden en jullie de avond zelf aanwezig waren. Super geregeld!

Ontzorgpakket online Bingo

Studio Honig biedt een volledig ontzorgpakket voor een spetterende online Bingo en show die compleet en af is, met alles er op en er aan. Een waar feestje en zij denken aan álles waar je misschien zelf niet aan denkt. Neem een kijkje op studiohonig.nl. Of neem contact met ons op voor een samenwerking!

Studio Honig is het noodgedwongen kindje van Honig Events. Sinds fysieke evenementen niet kunnen richten ook zij zich volledig op online evenementen. Al jaren onze gewaardeerde vaste partner.

Honig Events Bingo gemeente Raalte
Review Klant Online Bingo

Tijdens de lockdowns heeft Ik Ben Aanwezig laten zien zeer snel te kunnen schakelen! Wij hebben veelvoudig online bingo’s kunnen organiseren waarbij het systeem van Ik Ben Aanwezig ervoor zorgde dat de ticketing en bingo vlekkeloos verliep. Ook in deze semi-lockdown hebben we weer een aantal bingo’s op de planning staan. Bij vragen word ik altijd naar tevredenheid geholpen door Tim en Thijs.

Klaar om Bingotickets te verkopen?

Maak een gratis account aan bij Ik Ben Aanwezig en start binnen tien minuten met het verkopen van tickets. 

Vragen of meer informatie? Geen probleem. Bel ons even op 024 – 206 23 03 of stuur een mail naar info@ikbenaanwezig.nl