Tickets voor Online Bingo

Kriebelt het bij jou om toch wat leuks te organiseren in deze gekke tijden? Wil je in contact blijven met je bezoekers en je doelgroep en graag wat ondernemen? Organiseer een online Bingo! 

Deelnemers kopen een Bingoticket (€0,79 per ticket), ontvangen de spelkaart per mail en jij beheert het spel vanuit ons beheersysteem. Uniek aan ons systeem is dat jij de digitale check uitvoert, zodat je kan controleren of er al een bingo is gevallen. Maak het helemaal af met een spetterende show via livestream.

Lees meer over online evenementen met livestream.

Online Bingo

Organiseer het klassieke spel vanaf je pc met onze online Bingo. Geheel custom.

Bingoshop

Maak binnen 10 minuten een ticketshop aan voor de Online Bingo en start met verkopen. 

Bingotickets

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde Bingokaart per mail.

Organiseer

Zet je schrap voor de Bingo en beheer het spel vanuit de beheeromgeving.

Prijzen

Blijf in contact met je bezoekers en bedenk een (troost)prijs voor de winnaars.

Creatief ondernemen

Onze online Bingo komt voort uit het creatief omgaan met de Coronacrisis en onze klanten. Dit klassieke spel in een nieuw jasje is een leuke manier om in contact te blijven met je bezoekers. 

Het betreft een online Bingospel met unieke gegeneerde spelkaarten, nummers en live spelbeheer vanuit ons systeem. Geen familiedag of teamuitje dit jaar? Organiseer iets leuks op afstand met een online Bingo. 

Prijzenkast

Maak je online Bingo helemaal af met een bijpassende show (livestream) en volle prijzenkast. Denk ook zeker aan de valse Bingo’s en flauwe maar leuke troostprijzen. Merchandise die overblijft, of denk aan een korting op tickets voor een toekomstig evenement. 

Ben je benieuwd of onze online Bingo iets voor jou is? Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Tarieven

We werken niet met vaste maandelijkse abonnementskosten, maar met vaste lage servicekosten a €0,79 per Bingoticket. Deze kosten betaalt de bezoeker, bovenop de eventuele deelnamekosten, de ticketprijs. Dat bepaal jij.

Meer omzet

Denk na over hoe je de online Bingo kunt koppelen aan meer omzet. Deelnemers doen niet voor niets mee met jouw Bingo. Pak het in als een donatie voor jouw evenement om in de toekomst weer live evenementen te kunnen organiseren.

Aan de slag met Bingotickets

Samen met jou richten we de ticketshop voor een online Bingo in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Ben je benieuwd of onze online Bingo iets voor jou is? Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.