Een ticketservice met een missie

De meest geliefde ticketservice van de Benelux worden

Sinds de start in 2013, hebben we ons platform altijd gebaseerd op wat een evenementenorganisatie nodig heeft: service en support die je van een ticketservice verwacht, genoeg mogelijkheden in het systeem dit alles voor een normale prijs.

We meten onze kwaliteit op basis van de beoordelingen die we krijgen van de organisatoren en hun bezoekers, de snelheid en kwaliteit van onze support en de betrouwbaarheid van ons systeem.

Van bierwandelingen tot grote concerten, van festival tot yoga retraite; we hebben onze klanten geholpen om meer dan een miljoen tickets te verkopen.

Het draait om jou

Onze missie is om een ticketservice platform te ontwikkelen waar de evenementorganisator centraal staat.

100% onafhankelijk

We hebben geen kapitaalinvesteringen gehad en daar zijn we trots op. We verantwoorden ons naar evenementorganisatoren, niet naar aandeelhouders.

Kwaliteit, geen kwantiteit

We groeien organisch, en daardoor houden we oog op de kwaliteit van ons systeem en onze service. Daardoor is onze lage prijs voor iedereen gelijk.

Groeien met liefde

Wij zijn totaal onafhankelijk. Dat betekent dat we ons alleen hoeven te verantwoorden aan onszelf en onze klanten. Daardoor kunnen we zijn wie we zijn en doen wat we doen, zonder onze missie en visie uit het oog te verliezen.

Tim Engelaar

Eigenaar en grondlegger Ik Ben Aanwezig

Het team van Ik Ben Aanwezig

We zijn een klein team, maar met een groot hart. Onze Nijmeegse roots uiten zich in onze persoonlijkheid; we zijn gastvrij, innovatief en niet op ons bekkie gevallen.

Tim Engelaar

Eigenaar en grondlegger

Thijs Schuitman

Accountmanager

Mike Leander

Developer

Lotte Creugers

Communicatie

Jeroen Kruissen

Marketing