Online tickets verkopen voor sportevenementen

Of het nu gaat om een wedstrijd, kampioenschap, run, triathlon of ander soort sportevenement, voor elke sportieve activiteit is Ik Ben Aanwezig een betrouwbare ticketservice. Met professionele blik verzorgen wij een totaaloplossing voor alle sportieve organisatoren. Binnen tien minuten staat je eerste evenement online!

Bij ticketservice Ik Ben Aanwezig Beheer je alles zelf in onze gebruiksvriendelijke beheeromgeving. Krijg inzicht in de deelnemers, weet zeker dat ze komen (en betalen) en creëer een soepele en snelle toegang voor je evenement. Professioneel, gemakkelijk en gratis.

Ik Ben Aanwezig is een ticketservice die het net even anders doet. Geen kickback, geen onzin. Een laagdrempelige en toegankelijke ticketservice met een zeer gebruiksvriendelijk systeem en uitmuntende service.

Tickets verkopen voor deelnemers van sportevenementen, hoe werkt dat?

Online kaarten verkopen via Ik Ben Aanwezig betekent dat je gratis en met vaste lage servicekosten kaarten verkoopt. Je kunt in onze beheeromgeving alles eigenhandig aanpassen, maar als het even niet lukt staan we voor je klaar.

Het organiseren van online ticketverkoop voor sportevenementen verloopt met Ik Ben Aanwezig soepel en snel. Ons systeem is mede dankzij input van onze klanten heel uitgebreid.

De ticketomzet wordt altijd op de dinsdag ná het evenement uitbetaald. Tussentijdse betaling is in overleg mogelijk.

Wat zijn de mogelijkheden?

Online kaarten verkopen met het systeem van Ik Ben Aanwezig: ontwerp in beheer, diverse mogelijkheden voor verkoopkanalen, diverse mogelijkheden voor gastentickets en inschrijflijsten, inzicht in de deelnemers en tal van promotiemogelijkheden. Zo kun je voor ieder sportevenement  het geheel eigenhandig aanpassen en de voor jou belangrijkste mogelijkheden van ons systeem toepassen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op om je vragen door te nemen. We denken graag met je mee! Contact ons via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Wat zijn de tarieven van Ik Ben Aanwezig?

Transactiekosten
Naast de vaste lage servicekosten heeft Ik Ben Aanwezig ook lage transactiekosten, ook hier geldt geen kickback. Zo kost de meest gebruikte betaalmethode, iDeal, slechts 45 cent. Een lage en transparante prijs voor jouw bezoekers. Met onze keuze uit betaalmogelijkheden kun je wereldwijd tickets verkopen.

Betaalmogelijkheden
iDeal, Creditcard, Mister Cash, SOFORT Banking, Paypal, Bitcoin, Belfius, Bancontact.

Regulier ticket

0,79
  • prijs per ticket

    Inclusief 9% BTW
  •  

Bijzondere tickettypes

Zoals gastentickets / RSVP
0,59
  • prijs per ticket

    Inclusief 9% BTW
  •  

Je evenement staat online, wat nu?

Ons gezamenlijk doel is om zoveel mogelijk deelnemers voor jouw sportevenement te organiseren. Een sterke promotie speelt daar een grote rol in en daar dragen we graag aan bij met een sterke statistieken pagina, diverse promotietools en implementatiemogelijkheden voor je website. Wil je dat we het evenement in de spotlight zetten? Delen doen we graag.

Om zoveel mogelijk sportievelingen te trekken voor je evenement is het goed om diverse verkoopkanalen in te zetten. We bieden je kant en klare online hulpmiddelen, zoals een koppeling met Facebook, een gepersonaliseerde kiosk (via iFrame of pop-up) en directe koppelingen met promotietools als MailChimp en Google Analytics. Ook offline verkoop in een winkel is bij ons mogelijk.

Er zijn diverse mogelijkheden voor kortingen, gast- en groepstickets, een RSVP-functie (inschrijflijst) en cross selling. Voor de offline verkoop op locatie hebben we een Point of Sale (POS) oplossing. Hiermee verkoop je op iedere gewenste locatie op een veilige manier tickets. De verkooplocaties hebben zelf geen toegang tot andere zaken. Jij houdt het overzicht.

Hoe verloopt de toegang van je evenement?

Onze service is erop gericht om te scannen met een smartphone en onze scan-app Qontrast. Wordt het plots wat drukker bij de toegang? Dan kan er op ieder moment een extra smartphone worden ingezet. Wil je een scantelefoon in bruikleen? Dat kan gratis (op basis van borg). Ook kunnen we de scantelefoons met mobiel internet opsturen met startkosten € 5 en € 0,05 per gebruikt MB en de verzendkosten.

Ik Scan Aanwezig
Onze service ‘Ik Scan Aanwezig’ neemt de toegangscontrole uit handen, voor een scherp tarief. Heb je het druk genoeg met andere zaken, dan zijn wij er om de toegangscontrole te organiseren.

Statistieken toegang
Na afloop evalueer je met je team hoe het is gegaan. Hoe verliep de toegangscontrole? Kwamen de deelnemers op tijd? Wat kunnen we de volgende keer anders doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op om je vragen door te nemen. We denken graag met je mee! Contact ons via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.