Betalen voor onzin

Wie houdt er wel van?

Transparante kosten in ticketverkoop

We leggen het even uit

Reparatie van de ozonlaag? Het “batterijen beter leven” fonds? Wat een onzin! Maar toch krijg je soms onzinnig hoge kosten voorgeschoteld, die ergens anders belanden dan de naam servicekosten doet vermoeden.

Jaarlijks betalen bezoekers van evenementen onnodig veel servicekosten waarvan ze niet weten dat het als extra inkomsten dient voor organisaties. Wij vinden het – net als de vele gebruikers van ons systeem – belangrijk dat bezoekers weten waar ze voor betalen als ze een ticket kopen.

Servicekosten rekenen voor het repareren van de ozonlaag is eigenlijk net zo onzinnig als kunstmatig hoge servicekosten als extra omzet van organisaties – ook wel bekend als kick-back – als je een ticket koopt voor een festival of concert. Bij Ik Ben Aanwezig kun je als organisator de servicekosten niet naar boven aanpassen.

Wij streven als ticketservice naar een transparante markt, met vaste en eerlijke tarieven. En daar past een onethische manier van inkomstenbron als de kick-back manier niet bij.

powerbank ik ben aanwezig

Ook tickets verkopen met reële servicekosten?

Maak een gratis account aan bij Ik Ben Aanwezig en start binnen tien minuten met het verkopen van tickets. Hulp nodig in onze beheeromgeving? Onze accountmanagers – met zelf een flinke bak organisatie ervaring – helpen je maar wat graag op weg. Aanmelden is gratis, verkopen ook.

Vragen of meer informatie? Geen probleem. Bel ons even op 024 – 206 23 03 of stuur een mail naar info@ikbenaanwezig.nl