Daar sta je dan, met je corebusiness… “tickets voor evenementen”… De mens heeft behoefte aan contact en verbinding, Bingo blijkt een perfecte uitkomst. Óók in 2021! 

Geen evenementen, dus omdenken!

De eerste maanden zaten wij net als iedereen thuis en werd Zoom onze beste vriend. Nul evenementen, nul inkomsten. Maar dankzij de samenwerking met een aantal trouwe klanten kwamen we al snel met oplossingen voor online evenementen. Gelukkig wisten we toen nog niet dat het ruim 1,5 jaar later weer hetzelfde liedje zou zijn 😉 

Volle focus op online evenementen; omdenken, ombouwen, nieuwe klanten en online bezoekers. 

Van offline naar online vermaak

We startten met een Online Bingo en die werd steeds uitgebreider, daarnaast hebben we ons aanbod uitgebreid met streamtickets. Zo kunnen onze klanten toch inkomsten genereren met online evenementen. Interactiever door inzet van quizen en Slido en een spetterende Bingoshow. Onze klanten de show, wij de tickets.

Online Bingo Organiseren

Met ons systeem maken organisatoren heel gemakkelijk een online evenement aan, met speciale Bingotickets en een ticketshop. Ons systeem genereert unieke bingokaarten voor de deelnemers. Jij voert de digitale check uit via onze beheeromgeving en samen maak je er een leuk feestje van. Origineel, gezellig, en vooral heel erg leuk. 

Voor wie is Online Bingo?

Klanten die met ons systeem een online Bingo organiseren zijn o.a. Gemeentes, teams en afdelingen van bedrijven, grote families, vriendengroepen, sportclubs en iedereen die maar zin heeft in het klassieke spel, in een nieuw jasje! Lees meer en zie wie je voor ging! 

Tips voor een spetterende show

Sta je te popelen om zelf een Bingo te organiseren? Jij beheert het spel vanuit ons beheersysteem en voert realtime de online check uit, zodat je weet wanneer er Bingo valt. Ga je voor de klassieke versie, of liever iets originelers met Muziek Bingo of Pubquiz Bingo? Het kan allemaal. 

Om er een spetterende show van te maken zorg je natuurlijk voor gezellige deelnemers, een goed georganiseerde livestream, een showmaster die niet bang is om een feestje te bouwen en ook niet onbelangrijk… een fijne prijzenkast. Zorg ook dat je ruim op tijd communiceert hoe deelnemers hun Bingo moeten melden! Ja, ik wil meer weten over het organiseren van online Bingo.