Online Evenementen

Op zoek naar een systeem voor het verkopen van tickets voor een online evenement zoals ’n online Bingo of ’n livestream? Maak dan gebruik van ons gratis ticketsysteem en verkoop Bingo- en/of Streamtickets met vaste lage servicekosten. 

Tickets voor online evenementen, blijf verbonden!

Streamtickets voor online evenementen

Om als organisator te kunnen blijven doen waar je goed in bent is het belangrijk om je op de online markt te richten: streaming. Maak gebruik van ons ticketsysteem voor online evenementen: de basis is hetzelfde, echter speelt het zich online af. Streamtickets voor online evenementen verkoop je gemakkelijk met je eigen ticketshop via Ik Ben Aanwezig. Je organiseert een online evenement, verkoopt streamtickets via onze ticketshop, bezoekers ontvangen een uniek gegenereerde link naar de stream en jij blijft in contact met je gewaardeerde doelgroep. Makkelijk toch? 

Gratis voor organisatoren

Gebruik van ons ticketsysteem is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. We hanteren servicekosten a € 0,79 per ticket voor offline én online evenementen. Deze worden betaald door de bezoeker. Of het nu om offline of online gaat, wij denken graag met onze organisatoren mee en staan na ruim zeven jaar bekend om onze uitmuntende service. Al vele organisatoren gingen je voor en beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Online evenement

Van offline naar online: organiseer een online evenement.

Ticketshop

Binnen tien minuten staat je evenement en kaartverkoop online.

Unieke tickets

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde ticketlink per mail.

Stream

Organiseer je (live)stream met Vimeo, Youtube of Twitch.

Blijf verbonden

Blijf je in contact met je bezoekers en creëer nieuwe content.

Unieke ticketlinks, hoe werkt dat?

Via ons systeem verkoop je streamtickets met unieke ticketlinks. De kaartkoper ontvangt een unieke link en gaat via onze software naar het online evenement, die slechts door één gebruiker tegelijk bekeken kan worden. Wordt de link onverhoopt toch gedeeld, dan is diegene die de link als laatste opent diegene die kan kijken.

Goed te weten is dat deze beveiliging zich tot onze software beperkt. Onze streamtickets kun je inzetten bij een (live)stream via Vimeo (betaald), Youtube of Twitch (beide gratis). Verdiep je in de mogelijkheden per platform en kies het platform wat voor jou werkt. 

Streamtickets via Ik Ben Aanwezig

Super makkelijk om via Ik Ben Aanwezig een betaald online event op te zetten! Snelle service en support, ook tijdens het event dat in de avond plaatsvond. Ook het hele betaalproces voor de klant was eenvoudig. Aanrader!

JM | Paardenarts
Review Klant Online Evenement
quote-Stream-save

Super handy website for example for activists who want to organize an online charity bingo or stream another live event and sell tickets to fund a charity. The website is in NL, but if you log in also in UK and DU. Nice guys who are easy to reach by phone.

Mischa | SAVE Sex Workers Rights

Online Bingo organiseren en spelen

Organiseer een online bingo voor bijvoorbeeld je collega’s, leden van de sportclub of studenten. Je beheert zelf het spel vanuit ons beheersysteem. Uniek aan ons systeem is dat jij de digitale check uitvoert, zodat je kan controleren of er al een Bingo is gevallen.

Je kunt er ook voor kiezen een Bingo te organiseren waarbij deelnemers betalen om mee te doen. De servicekosten voor reguliere ticketverkoop zijn €0,79 per ticket, bovenop de prijs die jij bepaalt voor deelname. 

Bij gratis deelname lever je een lijst aan en wij zorgen dat iedereen één of meerdere bingokaarten ontvangt. We kunnen ook een inschrijfpagina maken waarop men zich kan aanmelden. In dit geval is het tarief €0,59 per ticket.

Honig Events Bingo gemeente Raalte

Online Bingo

Organiseer het klassieke spel vanaf je pc met onze online Bingo. Geheel custom.

Bingoshop

Maak binnen 10 minuten een ticketshop aan met Bingotickets en start met verkopen.

Bingokaarten

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde Bingokaart vervolgens per mail.

Organiseer

Zet je schrap voor de Bingo en beheer het spel vanuit de beheeromgeving.

Prijzen

Blijf in contact met je bezoekers en bedenk een (troost)prijs voor de winnaars.

Online Bingo Organiseren

Bingo met muziek, plaatjes of klassiek?

Je kunt spelen met de getallen 1 t/m 75 (standaard) of 1 t/m 90. Ook kun je bij ons een Muziek Bingo spelen (40 óf 75 liedjes) of een Plaatjes Bingo (afbeeldingen). Of ga voor een Pupquiz Bingo waarbij jij uitdagende vragen bedenkt en de deelnemers met het geven van het juiste antwoord Bingo spelen. Hoe ga je show uitzenden? Maak het af met een spetterende livestream.

Samen met jou richten we de ticketshop voor een online Bingo in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh

Bij gratis deelname lever je een lijst aan en wij zorgen dat iedereen één of meerdere bingokaarten ontvangt. We kunnen ook een inschrijfpagina maken waarop men zich kan aanmelden. In dit geval is het tarief €0,59 per ticket.

Bekijk onze uitgebreide tips & trics voor een spetterende Online Bingo of bekijk onze Bingo-FAQ.

Deze fantastische club met mensen heeft de inwoners van de gemeente Raalte een jaarwisseling gegeven om nooit te vergeten. We hebben een prettige samenwerking ervaren. We werden van begin tot eind goed begeleid en kregen snelle reactie bij vragen en/of opmerkingen. Het was prettig dat kaarten door jullie verzonden werden en jullie de avond zelf aanwezig waren. Super geregeld!

Gemeente Raalte
gemeenteraalte-p9kremgb4v97d8zb4zsocfse832dn4qlty523qp6lc
Review Klant Online Bingo

Tijdens de lockdowns heeft Ik Ben Aanwezig laten zien zeer snel te kunnen schakelen! Wij hebben veelvoudig online bingo’s kunnen organiseren waarbij het systeem van Ik Ben Aanwezig ervoor zorgde dat de ticketing en bingo vlekkeloos verliep. Ook in deze semi-lockdown hebben we weer een aantal bingo’s op de planning staan. Bij vragen word ik altijd naar tevredenheid geholpen door Tim en Thijs.

Stefano | Entertrain Events

Foto’s: Mathijs Hanenkamp

Klaar om tickets voor online evenementen te verkopen?

Maak een gratis account aan bij Ik Ben Aanwezig en start binnen tien minuten met het verkopen van tickets. Hulp nodig in onze beheeromgeving? Onze accountmanagers – met zelf een flinke bak organisatie ervaring – helpen je maar wat graag op weg. Aanmelden is gratis, verkopen ook.

Vragen of meer informatie? Geen probleem. Bel ons even op 024 – 206 23 03 of stuur een mail naar info@ikbenaanwezig.nl