Van offline naar online evenementen

Content creëren voor nu en later

Naast dat we ons ticketplatform geschikt hebben gemaakt voor het verkopen van tickets voor livestreams, beschikken we ook over een netwerk van (media-)partners waarmee jouw livestream naar een hoger niveau getild wordt.

Van offline naar online evenementen

We hebben de handen ineen geslagen met strategisch filmproductiebedrijf Great Things | Creative Content en samen bieden we een professionele totaaloplossing voor online evenementen, in welke vorm dan ook. Een team van ervaren crewleden voor een ijzersterk online evenement, samen met de zekerheid en bijhorende service van online kaartverkoop. Een mooie mix van de juiste kennis, ervaring, kwaliteit en service. Voor jou als organisator en voor je bezoekers en kijkers. 

 

Livestreams, webinars en hybride evenementen zijn dé oplossing voor organisatoren van congressen, seminars, discussiepanels, workshops en alle andere (zakelijke) evenementen. Maar ook voor theaterproducenten, muziekproducties en ander entertainment. Voor iedereen die normaal gesproken offline evenementen organiseert.

Groot bereik

Bereik veel meer mensen met een online evenement.

Interactief

Kom en blijf in contact met je doelgroep.

Inzicht in kijkgedrag

Krijg nog meer inzicht. Meten is weten.

Content die blijft

Creëer content voor nu, en voor later.

Online team met professionals

Een interactief online evenement valt of staat met een goede voorbereiding. Er komt heel wat bij kijken, Great Things denkt graag met je mee. Online op een innovatieve manier ruimte bieden aan evenementen is voor hen niks nieuws. De crew heeft ruime ervaring in het organiseren van online evenementen en ze helpen je graag van A tot Z. Samen met online kaartverkoop vooraf ben je verzekerd van een goed georganiseerd live evenement. 

 

Afgelopen maanden organiseerde Great Things samen met initiatief Radio Macaroni 32 online liveshows. Dit varieerde van een wekelijkse talkshow en online vrijdagmiddagborrel tot online spelshows en live-acts. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het op great-things.nl

Foto’s: Mathijs Hanenkamp

Data verzamelen

Door een online evenement te koppelen aan een ticketsysteem verzamel je de belangrijkste gegevens van de bezoekers (kijkers). Waardevolle informatie waar je in de toekomst mee vooruit kunt. 

Tickets voor online evenement

Verkocht je eerder tickets voor een offline evenement? Ook voor online evenementen is kaartverkoop vooraf aan te raden. Of het nu een gratis of betaald evenement is, de kijker krijgt met onze unieke formule exclusief toegang tot het online evenement. Bij een betaald evenement is het extra voordeel van online kaartverkoop dat er vooraf inkomsten worden gegenereerd. 

 

Ben je benieuwd of onze samenwerking iets voor jou is of wil je weten hoe het werkt? Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Zijn onze livestream tickets iets voor jou?

Maak gratis en vrijblijvend een account aan en ga aan de slag.
Of neem contact met ons op ons via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.