Creëer een veilige omgeving met tijdsloten

De realiteit is dat we het moeten doen met beperkte aantallen en een 1,5-meter samenleving. Hoe kun je als organisator, ondernemer of winkelier op een verantwoorde manier anticiperen en de toestroom controleren? Dankzij de inzet van tijdsloten kun je verantwoord aan de slag.

 

Creëer een veilige omgeving voor bezoekers, klanten én medewerkers met onze software voor tijdsloten. Een laagdrempelig en hapklaar systeem om de toestroom te reguleren. Veilig en verantwoord, voor iedereen.

 
 
 

Persoonlijke tickets
Maak gebruik van ons ticketsysteem om de toestroom te reguleren.

Tijdsloten 
Bepaal hoeveel mensen er in jouw onderneming kunnen zijn en stel dit in.
 
Scannen
Scan de tickets op veilige afstand met onze snelle scan-app.
 
Verwelkomen
Verwelkom klanten en bezoekers op een verantwoorde manier.
 

Georganiseerde toestroom

Een veilig en gemakkelijk hanteerbaar toegangsbeleid dankzij de inzet van tijdsloten. Bepaal hoeveel mensen er tegelijk kunnen komen, voorkom wachtrijen en beperk de bezoekersstroom op een heldere en tastbare manier. Zo kun je op een verantwoorde manier een leuke Wintermarkt organiseren of de toestroom tot jouw winkel of locatie controleren en beperken. 

Inzicht in bezoekersstroom 

Door te werken met tijdsloten verwelkom je bezoekers en klanten met een goed gevoel. Bezoekers hebben gegarandeerd een plekje voor het gekozen tijdsstip en kunnen onbezorgd op pad in jouw winkel of naar jouw evenement. Het scannen van de tickets kan op veilige afstand. Snel, overzichtelijk en gemakkelijk dankzij onze gratis scan-app.

 

Tarieven

We werken niet met vaste maandelijkse abonnementskosten, maar met servicekosten a € 0,79 per ticket. Gebruik van ons systeem is voor jou gratis. De service naar klanten (bezoekers) ligt volledig in onze handen, daar heb je geen omkijken naar.

Verwacht je topdrukte in de komende maanden en dus veel bezoekers en veel tickets? Dan kijken we samen naar jouw verwachtingen en de mogelijkheden voor een offerte op maat. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

We denken graag mee

Samen met jou richten we de ticketshop met tickets voor tijdsloten in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Onze mate van service is hoog, daar houden we van. Door onze klanten beoordeeld met een 9.2 op Kiyoh.

Op basis van inschrijvingen

Met ons systeem kun je ook gebruik maken van een RSVP-functie. Dit biedt de mogelijkheid om via een inschrijfpagina tickets met tijdsloten te versturen.

Er zijn twee opties: gratis RSVP-tickets en betaalde RSVP-tickets. Bij gratis tickets betaalt de bezoeker niets en betaal jij (de voor jou) verlaagde servicekosten per ticket.

 

Direct aan de slag met ons systeem?

Maak een gratis account aan bij Ik Ben Aanwezig en start binnen tien minuten met het verkopen van tickets. Hulp nodig in onze beheeromgeving? Onze accountmanagers – met zelf een flinke bak organisatie ervaring – helpen je maar wat graag op weg. Aanmelden is gratis, verkopen ook.

Vragen of meer informatie? Geen probleem. Bel ons even op 024 – 206 23 03 of stuur een mail naar info@ikbenaanwezig.nl