Onze klanten aan het woord

Onze klanten zijn onze helden. Altijd zijn we in gesprek, we staan altijd open voor verbeteringen. Wat is belangrijk voor ze en hoe ervaren zij onze samenwerking?

E-town Madness

Juul de Bruijn

Juul organiseert met zijn vriendengroep uit Elsendorp één keer per voorjaar een meerdaags festival met bands en DJ’s onder de noemer: E-town Madness. Wat acht jaar geleden ergens in een schuur begon groeide snel uit tot een tweedaags festival op een grote boerderij De Fuik. ‘We zagen Ik Ben Aanwezig bij bezoek aan een ander evenement en zijn toen op onderzoek gegaan, hebben ons aangemeld en zijn inmiddels vier jaar klant.’

e-townmadness
lex-kwee

P22

Lex Kwee

Lex Kwee van P22 organiseert muziektheatervoorstellingen, festivals en andere evenementen op ongebruikelijke plaatsen: in de natuur, lege fabriekshallen, stations, huiskamers en balkons. Het concept biedt een mix van disciplines en een bijzondere ervaring waarbij de locatie en de reis er naar toe heel belangrijk zijn.

Lex gebruikt voor alles wat hij organiseert ons ticketsysteem: ‘In het begin moest ik natuurlijk even wennen, maar hoe meer ik er mee werk hoe meer ik ontdek.’ Als we hem vragen naar onze service is hij kort, maar krachtig: ‘Heel attent en alert’. Iets waar wij natuurlijk graag op inzetten.

Wees welkom

Ben je nieuwsgierig geworden na deze verhalen en benieuwd naar ons gratis ticketsysteem? Maak een gratis account aan bij Ik Ben Aanwezig en start binnen tien minuten met het verkopen van tickets. Hulp nodig in onze beheeromgeving? Onze accountmanagers – met zelf een flinke bak organisatie ervaring – helpen je maar wat graag op weg. Aanmelden is gratis, verkopen ook.

Vragen of meer informatie? Geen probleem. Bel ons even op 024 – 206 23 03 of stuur een mail naar info@ikbenaanwezig.nl