Ik Ben Aanwezig vs de gevestigde orde

Net als een zeker dorpje in Gallië blijft Ik Ben Aanwezig dapper weerstand bieden tegen de gevestigde orde. Maar ons speerpunt – geen kick-back – in een strijd naar eerlijke servicekosten is niet de enige reden waarom je voor Ik Ben Aanwezig kiest. Ons ticketsysteem biedt veel meer voordelen en is een even – zo dan niet meer – betrouwbare partner voor alle evenementen.

Anders dan veel van de grote jongens zitten wij zelf middenin de evenementen en begeven we ons tussen heel veel verschillende organisatoren. En dat is te merken aan de insteek van ons ticketsysteem. Iedereen is welkom en iedereen krijgt dezelfde kwalitatieve aandacht, ongeacht de grootte van het evenement. Wij weten hoe prettig het is als iemand meedenkt en ‘altijd’ bereikbaar is, ook al is het weekend of valt die prangende vraag buiten kantooruren. Zo profiteer je bij een kleinere organisatie (zoals dat van ons) van persoonlijk en snel contact en vooral persoonlijke aandacht. Niet voor niets is onze klantenbeoordeling hoger dan een 9 op Kiyoh.

Deze combinatie van hoge service in vergelijking met de zeer lage prijzen van onze servicekosten – en al helemaal het feit dat we gratis zijn voor organisatoren – maken ons ticketsysteem uniek in zijn soort. Die hoge service komt goed tot uiting in onze diversiteit aan klanten; van kleinkunst, theaters, workshops, zakelijke evenementen, grote festivals of wekelijks terugkerende evenementen; het ticketsysteem werkt moeiteloos voor ieder type evenement en we maken geen onderscheid in klein of groot.

In veel gevallen is maatwerk ook mogelijk, indien we er allebei blij van worden. Een mooi voorbeeld is Stukafest, dat op meerdere studentenkamers in meerdere steden in Nederland kleine optredens organiseert. Hiervoor was en is een op maat gemaakt ticketsysteem nodig. Voor het vijfde jaar op rij werken wij samen met enthousiaste studenten.  Het resultaat: een goed werkend systeem, en twee tevreden partijen. In dit geval geheel kosteloos, omdat we naast het opbouwen van een langdurige relatie, ook het systeem een zetje geven. Bekijk hier al onze mogelijkheden

Ons ticketsysteem is volledig gratis te gebruiken voor organisatoren. Dat kunnen we ons permitteren omdat wij niet op de Zuidas zitten, we niet allemaal in een leaseauto rijden, we geen minimale grootte-eis hanteren en omdat we in eerste instantie al een op en top Nederlands bedrijf zijn en er geen grote buitenlandse corporatie achter onze service schuilt.

Daarnaast heb je als klant altijd profijt van onze Gallische insteek: wij kijken altijd kritisch naar ons product, naar de markt en vooral de branche en blijven de strijd voeren naar een zo eerlijk mogelijk product.

Ben of ken jij de organisator die wel een goede ticketservice verdient? Schroom je niet en registreer je hier: gratis!

Fotograaf: Ted van Aanholt | Stukafest’18