Ik Ben Aanwezig en Nijmeegse Kunstnacht 2018

Voor het derde jaar op rij biedt ons systeem uitkomst voor het grootse Nijmegen Kunstnacht, dat dit jaar op meer dan 20 locaties tegelijkertijd cultuur, dans, theater, wetenschap en meer prikkelende voorstellingen aanbiedt.

Soepele toegang op meer dan 20 locaties

Juist door de flexibele insteek van onze ticketservice i.c.m. onze scan-app Qontrast – die het mogelijk maakt om via mobiele telefoons op meerdere locaties tegelijk mensen toe te laten – is Ik Ben Aanwezig de ideale partner voor dit Nijmeegse onderonsje.

De opening vindt dit jaar om 20.00 uur plaats in het Valkhofpark bij de Barbarossa Ruïne, bandjes zijn op vertoon van de welbekende QR-code op te halen bij de deelnemende locaties vanaf 20.30 uur waarna het rondstruinen kan beginnen. Bekijk hier het volledige programma van Kunstnacht 2018.

Tweemaal Tip van Flip

De Kunstnacht kan wat ons betreft niet lang genoeg duren, gelukkig is er dan ook het Nachtfeest in de zeer bijzondere Stadsschouwburg. Verzeker jezelf van deze bijzondere extra door meteen een passe-partout inclusief het Nachtfeest aan te schaffen. Er zijn wel losse tickets aan de deur te koop, maar vol is vol.

Spaar je benen op de avond zelf door gebruik te maken van de verschillende soorten gratis vervoer. Pak de Kunsttuxi, het Zonnetreintje, de nieuw geïntroduceerde Nachtpendelbus of ons favoriet: Delinus 03, het kleinste taxibusje ooit. Scoor hier je Passe-Partout.