Online evenement organiseren 

Om als organisator te kunnen blijven doen waar je goed in bent is het belangrijk om je op de online markt te richten: streaming. Maak gebruik van ons ticketsysteem voor online evenementen: de basis is hetzelfde, echter speelt het zich online af. Gebruik van ons systeem is gratis voor organisatoren, de servicekosten a € 0,79 per ticket zijn voor de bezoeker.

Foto: Mathijs Hanenkamp

Online evenement

Van offline naar online: organiseer een online evenement.

Ticketshop

Binnen tien minuten staat je evenement en kaartverkoop online.

Unieke tickets

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde ticketlink per mail.

Organiseer

Organiseer je (live)stream met Vimeo, Youtube of Twitch.

Blijf verbonden

Blijf je in contact met je bezoekers en creëer nieuwe content.

Blijf verbonden dankzij streaming

Streaming  is dé online oplossing voor evenementen op afstand. Blijf in contact met bezoekers, creëer een online beleving van jouw concept en ook niet onbelangrijk, blijf omzet genereren. Wij bieden een gratis ticketsysteem voor online evenementen met (live) streaming. Voor bijvoorbeeld toneel, theater, concerten, voorstellingen, workshops, lezingen, games, festivals, teamuitjes, sportieve activiteiten en meer. Alle gegevens van de bezoekers worden verzameld zoals je dat van ons gewend bent. Een mooie verzameling data waar je in de toekomst mee vooruit kunt.

Streamtickets met unieke links

Via ons systeem verkoop je streamtickets met unieke ticketlinks. De kaartkoper ontvangt een unieke link en gaat via onze software naar het online evenement, die slechts door één gebruiker tegelijk bekeken kan worden. Wordt de link onverhoopt toch gedeeld, dan is diegene die de link als laatste opent diegene die kan kijken. Goed te weten is dat deze beveiliging zich tot onze software beperkt. Onze streamtickets kun je inzetten bij een (live)stream via Vimeo (betaald), Youtube of Twitch (beide gratis). Verdiep je in de mogelijkheden per platform en kies het platform wat voor jou werkt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op om je vragen door te nemen. We denken graag met je mee!
Contact ons via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Gratis voor organisatoren

Tickets verkopen voor je online evenement is gratis. Bezoekers profiteren van onze vaste lage servicekosten a € 0,79 per ticket. Of het nu om offline of online gaat, wij denken graag met onze organisatoren mee en staan na ruim zeven jaar bekend om onze uitmuntende service.

All-In Stream Pakket 

Vimeo is wat ons betreft de beste partij, hierbij kun je de stream namelijk volledig afsluiten en enkel beschikbaar maken voor ticketkopers. Een pre wat ons betreft, omdat Vimeo dit faciliteert. Dit is echter niet gratis, maar ook daar hebben we een mooie oplossing voor. We ontzorgen je in het organiseren van de stream via Vimeo. Voor slechts €19 per stream of €39 per maand (bij meerdere streams) maak je gebruik van ons account en helpen we je helemaal op weg. Al diverse klanten gingen je voor en organiseerde een strakke livestream via ons. 

Meer dan alleen “livestream”

We proberen breder te denken dan alleen aan “het oude normaal”. Organiseer een interactieve livestream: een Bingo, een online Pubquiz of verdiep je in de eindeloze mogelijkheden van Slido <linken>. Of denk aan een vooraf opgenomen show die je uitzendt via streaming, verkoop je show met onze streamtickets. 

Een mooi  voorbeeld van omdenken is onze vaste klant Stukafest met huiskamerconcerten in studentenkamers, door heel Nederland. Dit jaar doen zij eigenlijk niets anders, maar gaan ze met z’n allen online in het nieuwe concept “Stukafest TV”. Elke week zetten drie steden negen artiesten centraal en de kijkers kunnen zappen tussen de drie verschillende streams.

Foto’s: Mathijs Hanenkamp

Breng twee werelden samen: offline én online

Er is zoveel mogelijk met online evenementen. Combineer offline met online en voeg streaming vanaf nu toe aan je totaalconcept. Wordt er (straks) opgetreden voor een klein gezelschap, maak ook dan gebruik van de online mogelijkheden. Verkoop reguliere tickets voor het aantal dat mag en verkoop daarnaast streamtickets en breidt je publiek uit. Niet alleen leuk voor de kijkers, óók voor de artiesten. 

Aan de slag met streaming

Binnen 10 minuten staat je online evenement klaar. Klaar om te gaan verkopen. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Is onze extra dienst iets voor jou?

Maak gratis een account aan en ga aan de slag.
Of neem contact met ons op ons via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Samenwerking met professionele crew Great Things

We hebben de handen ineen geslagen met filmproductiebedrijf Great Things | Creative Content en bieden je een professionele totaaloplossing voor een online evenement. Een team van ervaren professionele mensen voor een sterke livestream, samen met de zekerheid en bijhorende service voor tickets. Een mooie mix van de juiste kennis, ervaring, kwaliteit en service, voor jou als organisator en voor je bezoekers. Benieuwd? Bekijk het hier.