Online evenement organiseren 

Het organiseren van een (live) evenement is niet meer vanzelfsprekend. We gaan van live evenementen massaal over op online evenementen. Om als organisator te kunnen blijven doen waar je goed in bent is het belangrijk om je op de online markt te richten: streaming. Dé oplossing voor elk type kleine en grote evenementen. Maak gebruik van ons ticketsysteem: de basis is hetzelfde, echter speelt het zich online af. Gebruik van ons systeem is gratis voor organisatoren, de servicekosten a € 0,79 per ticket zijn voor de bezoeker.

Foto: Mathijs Hanenkamp

Blijf verbonden dankzij streaming

Streaming is dé online oplossing voor puur vermaak of zakelijke evenementen op afstand. Blijf in contact met bezoekers, creëer een online beleving van jouw concept en ook niet onbelangrijk, blijf omzet genereren. Een gratis ticketsysteem voor online evenementen met (live) streaming. Voor bijvoorbeeld toneel, theater, concerten, voorstellingen, workshops, lezingen, games, festivals, teamuitjes, sportieve activiteiten en meer. Blijf in verbinding met de mensen voor wie jij het al die tijd al doet. 

Streamtickets met unieke links

Ik Ben Aanwezig biedt tickets voor online evenementen, streamtickets met unieke ticketlinks waardoor je geen omzet misloopt. Hoe het werkt? De kaartkoper ontvangt een unieke link naar het online evenement, die slechts door één gebruiker tegelijk bekeken kan worden. Wordt de link onverhoopt toch gedeeld, dan is diegene die de link als laatste opent diegene die kan kijken. 

Online evenement

Van offline naar online: organiseer een online evenement.

Ticketshop

Binnen tien minuten staat je evenement en kaartverkoop online.

Unieke tickets

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde ticketlink per mail.

Organiseer

Organiseer je (live)stream met Vimeo, Youtube of Twitch.

Blijf verbonden

Blijf je in contact met je bezoekers en creëer nieuwe content.

Streamingplatform

Onze streamtickets kun je inzetten bij een (live)stream via Vimeo (betaald), Youtube of Twitch (beide gratis). Verdiep je in de mogelijkheden per platform en kies het platform wat voor jou werkt. 

Data verzamelen

Draag je concept uit met een ticketshop in (huis)stijl. Alle gegevens van de bezoekers worden verzameld zoals je dat van ons gewend bent. Een mooie verzameling data waar je in de toekomst mee vooruit kunt.

Gratis voor organisatoren

Tickets verkopen voor je online evenement is gratis. Bezoekers profiteren van onze vaste lage servicekosten a € 0,79 per ticket. Of het nu om offline of online gaat, wij denken graag met onze organisatoren mee en staan na ruim zeven jaar bekend om onze uitmuntende service.

Aan de slag met streaming

Binnen 10 minuten staat je online evenement klaar. Klaar om te gaan verkopen. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Ben je benieuwd of onze extra dienst iets voor jou is? Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Foto: Mathijs Hanenkamp

Samenwerking met professionele crew Great Things

We hebben de handen ineen geslagen met filmproductiebedrijf Great Things | Creative Content en bieden je een professionele totaaloplossing voor een online evenement. Een team van ervaren professionele mensen voor een sterke livestream, samen met de zekerheid en bijhorende service voor tickets. Een mooie mix van de juiste kennis, ervaring, kwaliteit en service, voor jou als organisator en voor je bezoekers. Benieuwd? Bekijk het hier.