Online Evenementen

Op zoek naar een systeem voor het verkopen van tickets voor een online evenement? Maak gebruik van ons gratis ticketsysteem en verkoop streamtickets met vaste lage servicekosten. 

Tickets voor online evenementen, blijf verbonden!

Ticketsysteem voor online evenementen

Om als organisator te kunnen blijven doen waar je goed in bent is het belangrijk om je op de online markt te richten: streaming. Maak gebruik van ons ticketsysteem voor online evenementen: de basis is hetzelfde, echter speelt het zich online af. Streamtickets voor online evenementen verkoop je gemakkelijk met je eigen ticketshop via Ik Ben Aanwezig. Je organiseert een online evenement, verkoopt streamtickets via onze ticketshop, bezoekers ontvangen een uniek gegenereerde link naar de stream en jij blijft in contact met je gewaardeerde doelgroep. Makkelijk toch? 

Gratis voor organisatoren

Gebruik van ons ticketsysteem is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. We hanteren servicekosten a € 0,79 per ticket voor offline én online evenementen. Deze worden betaald door de bezoeker. Of het nu om offline of online gaat, wij denken graag met onze organisatoren mee en staan na ruim zeven jaar bekend om onze uitmuntende service. Al vele organisatoren gingen je voor en beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Super makkelijk om via Ik Ben Aanwezig een betaald online event op te zetten! Snelle service en support, ook tijdens het event dat in de avond plaatsvond. Ook het hele betaalproces voor de klant was eenvoudig. Aanrader!

JM | Paardenarts
Review Klant Online Evenement

Online evenement

Van offline naar online: organiseer een online evenement.

Ticketshop

Binnen tien minuten staat je evenement en kaartverkoop online.

Unieke tickets

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde ticketlink per mail.

Stream

Organiseer je (live)stream met Vimeo, Youtube of Twitch.

Blijf verbonden

Blijf je in contact met je bezoekers en creëer nieuwe content.

Streamtickets via Ik Ben Aanwezig

Streamtickets met unieke ticketlinks

 

Via ons systeem verkoop je streamtickets met unieke ticketlinks. De kaartkoper ontvangt een unieke link en gaat via onze software naar het online evenement, die slechts door één gebruiker tegelijk bekeken kan worden. Wordt de link onverhoopt toch gedeeld, dan is diegene die de link als laatste opent diegene die kan kijken.

Goed te weten is dat deze beveiliging zich tot onze software beperkt. Onze streamtickets kun je inzetten bij een (live)stream via Vimeo (betaald), Youtube of Twitch (beide gratis). Verdiep je in de mogelijkheden per platform en kies het platform wat voor jou werkt. 

All-in Stream Pakket

 

Om je te ontzorgen in de organisatie van een online evenement bieden we een all-in pakket aan waarbij de stream wordt gefaciliteerd door ons via Vimeo. De stream wordt volledig afgesloten en enkel beschikbaar gemaakt voor kopers van een streamticket. 

Het all-in Pakket kost € 25 per stream-evenement (ex. btw) , inclusief twee maanden opslag van de beelden. We helpen je helemaal op weg en samen zorgen we voor een goed georganiseerd online evenement.

Al meerdere klanten gingen je voor en organiseerden een strakke livestream, waarvoor zij streamtickets verkochten met ons ticketsysteem en gebruik maakten van deze dienst.

quote-Stream-save

Super handy website for example for activists who want to organize an online charity bingo or stream another live event and sell tickets to fund a charity. The website is in NL, but if you log in also in UK and DU. Nice guys who are easy to reach by phone.

Mischa | SAVE Sex Workers Rights

Creëer een online beleving

Organiseer een interactieve livestream: een Bingo, een online Pubquiz of verdiep je in de eindeloze mogelijkheden van Slido. Of denk aan een vooraf opgenomen show die je uitzendt via streaming. Een mooi  voorbeeld van omdenken is onze vaste klant Stukafest met huiskamerconcerten in studentenkamers, door heel Nederland. Dit jaar doen zij eigenlijk niets anders, maar gaan ze met z’n allen online in het nieuwe concept “Stukafest TV”. Elke week zetten drie steden negen artiesten centraal en de kijkers kunnen zappen tussen de drie verschillende streams.

Combineer offline met online en voeg streaming vanaf nu toe aan je totaalconcept. Wordt er (straks) opgetreden voor een klein gezelschap, maak ook dan gebruik van de online mogelijkheden. Verkoop reguliere tickets voor het aantal dat mag en verkoop daarnaast streamtickets en breidt je publiek uit. Niet alleen leuk voor de kijkers, óók voor de artiesten. 

Aan de slag met streaming

Binnen 10 minuten staat je online evenement klaar. Klaar om te gaan verkopen. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Foto’s: Mathijs Hanenkamp

Totaaloplossing online evenement

We hebben de handen ineen geslagen met filmproductiebedrijf Great Things Creative Content en bieden je een professionele totaaloplossing voor een online evenement. 

Een team van ervaren professionele mensen voor een sterke livestream, samen met de zekerheid en bijhorende service voor tickets. Een mooie mix van de juiste kennis, ervaring, kwaliteit en service, voor jou als organisator en voor je bezoekers. 

Benieuwd? Bekijk het hier.

Klaar om Streamtickets te verkopen?

Maak een gratis account aan bij Ik Ben Aanwezig en start binnen tien minuten met het verkopen van tickets. Hulp nodig in onze beheeromgeving? Onze accountmanagers – met zelf een flinke bak organisatie ervaring – helpen je maar wat graag op weg. Aanmelden is gratis, verkopen ook.

Vragen of meer informatie? Geen probleem. Bel ons even op 024 – 206 23 03 of stuur een mail naar info@ikbenaanwezig.nl