Online Evenementen

Op zoek naar een systeem voor het verkopen van tickets voor een online evenement? Maak gebruik van ons gratis ticketsysteem en verkoop streamtickets met vaste lage servicekosten. 

Aan de slag met tickets voor online evenementen.
Blijf verbonden.

Verkoop Streamtickets via Ik Ben Aanwezig

Om als organisator te kunnen blijven doen waar je goed in bent is het belangrijk om je op de online markt te richten: streaming. Maak gebruik van ons ticketsysteem voor online evenementen: de basis is hetzelfde, echter speelt het zich online af. Streamtickets voor online evenementen verkoop je gemakkelijk met je eigen ticketshop via Ik Ben Aanwezig. Je organiseert een online evenement, verkoopt streamtickets via onze ticketshop, bezoekers ontvangen een uniek gegenereerde link naar de stream en jij blijft in contact met je gewaardeerde doelgroep. Makkelijk toch? 

Gratis is écht gratis

Gebruik van ons ticketsysteem is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. We hanteren servicekosten a € 0,79 per ticket voor offline én online evenementen. Deze worden betaald door de bezoeker. Of het nu om offline of online gaat, wij denken graag met onze organisatoren mee en staan na ruim zeven jaar bekend om onze uitmuntende service. Al vele organisatoren gingen je voor en beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Online evenement

Van offline naar online: organiseer een online evenement.

Ticketshop

Binnen tien minuten staat je evenement en kaartverkoop online.

Unieke tickets

Deelnemers ontvangen de uniek gegenereerde ticketlink per mail.

Stream

Organiseer je (live)stream met Vimeo, Youtube of Twitch.

Blijf verbonden

Blijf je in contact met je bezoekers en creëer nieuwe content.

Streamtickets via Ik Ben Aanwezig

Wij bieden:

Streamtickets met unieke links

 

Via ons systeem verkoop je streamtickets met unieke ticketlinks. De kaartkoper ontvangt een unieke link en gaat via onze software naar het online evenement, die slechts door één gebruiker tegelijk bekeken kan worden. Wordt de link onverhoopt toch gedeeld, dan is diegene die de link als laatste opent diegene die kan kijken.

Goed te weten is dat deze beveiliging zich tot onze software beperkt. Onze streamtickets kun je inzetten bij een (live)stream via Vimeo (betaald), Youtube of Twitch (beide gratis). Verdiep je in de mogelijkheden per platform en kies het platform wat voor jou werkt. 

Wij bieden:

All-in Stream Pakket

 

Vimeo is wat ons betreft de beste partij, hierbij kun je de stream namelijk volledig afsluiten en enkel beschikbaar maken voor ticketkopers. Een pre wat ons betreft, omdat Vimeo dit faciliteert. Dit is echter niet gratis, maar ook daar hebben we een mooie oplossing voor. We ontzorgen je in het organiseren van de stream via Vimeo.

Voor slechts € 19 per stream of € 39 per maand (bij meerdere streams) maak je gebruik van ons account en helpen we je helemaal op weg. Al diverse klanten gingen je voor en organiseerde een strakke livestream door tickets via ons te verkopen en gebruikt te maken van ons systeem.

Ontzorgpakket voor livestreams

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op om je vragen door te nemen. We denken graag met je mee! Contact ons via info@ikbenaanwezig.nl of 024-2062303.

Meer dan alleen "livestream"

We proberen breder te denken dan alleen aan “het oude normaal”. Organiseer een interactieve livestream: een Bingo, een online Pubquiz of verdiep je in de eindeloze mogelijkheden van Slido. Of denk aan een vooraf opgenomen show die je uitzendt via streaming.

Een mooi  voorbeeld van omdenken is onze vaste klant Stukafest met huiskamerconcerten in studentenkamers, door heel Nederland. Dit jaar doen zij eigenlijk niets anders, maar gaan ze met z’n allen online in het nieuwe concept “Stukafest TV”. Elke week zetten drie steden negen artiesten centraal en de kijkers kunnen zappen tussen de drie verschillende streams.

Breng twee werelden samen: offline én online

Er is zoveel mogelijk met online evenementen. Combineer offline met online en voeg streaming vanaf nu toe aan je totaalconcept. Wordt er (straks) opgetreden voor een klein gezelschap, maak ook dan gebruik van de online mogelijkheden. Verkoop reguliere tickets voor het aantal dat mag en verkoop daarnaast streamtickets en breidt je publiek uit. Niet alleen leuk voor de kijkers, óók voor de artiesten. 

Foto’s: Mathijs Hanenkamp

Aan de slag met streaming

Binnen 10 minuten staat je online evenement klaar. Klaar om te gaan verkopen. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Zo profiteer jij van ondersteuning en van onze hoge mate van service. Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 op Kiyoh.

Is onze extra dienst iets voor jou?

Maak gratis en vrijblijvend een account aan en ga aan de slag.
Of neem contact met ons op ons via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.

Samenwerking met professionele crew Great Things

We hebben de handen ineen geslagen met filmproductiebedrijf Great Things | Creative Content en bieden je een professionele totaaloplossing voor een online evenement. Een team van ervaren professionele mensen voor een sterke livestream, samen met de zekerheid en bijhorende service voor tickets. Een mooie mix van de juiste kennis, ervaring, kwaliteit en service, voor jou als organisator en voor je bezoekers. Benieuwd? Bekijk het hier.

Klaar om tickets te verkopen?

Maak een gratis account aan bij Ik Ben Aanwezig en start binnen tien minuten met het verkopen van tickets. Hulp nodig in onze beheeromgeving? Onze accountmanagers – met zelf een flinke bak organisatie ervaring – helpen je maar wat graag op weg. Aanmelden is gratis, verkopen ook.

Vragen of meer informatie? Geen probleem. Bel ons even op 024 – 206 23 03 of stuur een mail naar info@ikbenaanwezig.nl