Online ticketsysteem Ik Ben Aanwezig: gratis en vooral heel goed

Je organiseert je eerste evenement en wil snel online met een gelikte ticketshop. Ik Ben Aanwezig is gratis voor organisatoren en vaste lage prijzen voor bezoekers. Wij zijn tegen ophoging van de servicekosten, we houden niet van dat soort onzin. Met ons online ticketsysteem zet je binnen tien minuten je eerste evenement online en start het verkopen. Met slimme functies en creatieve tickets maak je er een waar feestje van.

Werken vanuit het dashboard

Vanuit het dashboard vind jij je weg in ons online ticketsysteem. Ontwerp de tickets, beheer de evenementen, kies de verkoopkanalen en bekijk de statistieken. We komen zelf uit de branche en zitten er dicht op waardoor groot gebruiksgemak op absolute nummer één staat. De input van onze vaste klanten is ook al vijf jaar een grote inspiratiebron voor ons systeem. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws dankzij de miniblog voor klanten. Benieuwd waar we allemaal over schrijven? Bekijk dan eens onze blogs.

Online ticketverkoop - Ticketservice

Meer verkopen in minder tijd

Als organisator heb je behoefte aan overzicht. Er zijn al zoveel zaken waar je aan moet denken. Ons online ticketsysteem is rustig en overzichtelijk opgebouwd. Stel alles op je gemak in en bekijk daarna het evenement in concept. Haal alles uit ons systeem en start direct met verkopen. In één oogopslag zie je de huidige omzet, de omzet van vorige evenementen en waar de bezoekers vandaan komen.

Maak jij je druk om de rest, maken wij ons druk om de tickets.

Geheel in stijl of een eigen kiosk

Personaliseer jouw ticketshop met een omslagafbeelding- of video in eigen huisstijl. Om de shop een beetje op te leuken kies je uit een van onze 9 kleurenthema’s. En ja, die laatste is in Nijmeegse stijl. Organiseer je meerdere evenementen dan plaats je die in je persoonlijke kiosk, zoals bijvoorbeeld de kiosk van Blue Collar Theater. Een eigen winkel met een hele rits evenementen. Dit staat gaaf op je website of implementeer je met gemak op je sociale kanalen.

Weten wie er op je feestje komt?

Jij als organisator wil natuurlijk weten wie er op je feestje komt. De volgende editie moet natuurlijk net zo gezellig en vooral vol worden. Met onze promotietools, statistieken en mogelijkheden speel je hier op juiste manier op in.

Welk tickettype ben jij?

Wij weten als geen ander dat geen evenement hetzelfde is. Om je bezoekers op de juiste manier aan te spreken hebben we door de jaren heen verschillende tickettypes ontworpen. Meer aandacht voor je bezoeker en meer tickets verkopen door een hele gerichte strategie. Met de gastentickets geef je een vriend van de artiest, die belangrijke recensent, je oma / beste vriend / favoriete accountmanager óf medewerker van de week unieke toegang tot je evenement. Je kunt hier ook attenties aan koppelen. Geef bezoekers korting met onze modules Vouchercode, Actiecode of Privilege. Korting werkt, altijd. Verkoop je liever oldscool via een fysiek verkooppunt? Kan natuurlijk ook. Lees hier meer over onze tickettypes.

Scantalenten maken je dag

Onze service is erop gericht om te scannen met een smartphone en onze scan-app Qontrast. Wordt het plots wat drukker in de rij? Dan kan er op ieder moment een extra smartphone worden ingezet. Wil je een telefoon in bruikleen? Dat kan. Onze extra dienst ‘Ik Scan Aanwezig’ neemt de toegangscontrole uit handen, voor een scherp tarief. Heb je het druk genoeg met andere zaken, dan zijn wij er om de toegangscontrole te organiseren. Na afloop van je evenement evalueer je hoe de toegangscontrole is verlopen. Hoe laat zijn je bezoekers binnen gekomen? Wanneer was er een piek en heeft dit gevolgen voor de volgende keer?

Wil jij ook tickets verkopen en gebruik maken van ons online ticketsysteem? Zie hier nog meer informatie, meld je direct gratis aan of klets met onze accountmanagers.