P22 – Lex Kwee

lex-kwee

Lex Kwee van P22 organiseert muziektheatervoorstellingen, festivals en andere evenementen op ongebruikelijke plaatsen: in de natuur, lege fabriekshallen, stations, huiskamers en balkons. Het concept biedt een mix van disciplines en een bijzondere ervaring waarbij de locatie en de reis er naar toe heel belangrijk zijn.

Lex gebruikt voor alles wat hij organiseert ons ticketsysteem: ‘In het begin moest ik natuurlijk even wennen, maar hoe meer ik er mee werk hoe meer ik ontdek.’ Als we hem vragen naar onze service is hij kort, maar krachtig: ‘Heel attent en alert’. Iets waar wij natuurlijk graag op inzetten.

Lex geeft zijn bezoekers graag korting en maakt dan ook gretig gebruik van deze functie. ‘Echt, gebruik de actiecodes voor vroegboekkorting, het werkt meteen’ aldus Lex, als we hem vragen naar tips voor andere organisatoren.

Als organisator met zo’n divers aanbod van evenementen zijn we benieuwd naar de beweegredenen en de keuze voor ons als ticketservice. Lex: ‘Wat ik belangrijk vind bij een ticketservice is een heldere prijsstelling, lage kosten en 24/7 toegang tot alle gegevens’. Lex vertelt dat hij ons al aan diverse organisatoren heeft aangeraden, waarvoor dank.

Steeds vaker krijgen we de vraag vanuit organisatoren om zelf invloed te hebben op de informatie die gevraagd wordt tijdens het bestelproces, zeker gezien de nieuwe wet AVG. P22 ziet dit in de toekomst ook liever anders, Lex: ‘Ik zou graag zelf meer invloed op deze informatie willen’. We zijn voornemens om dit later dit jaar te implementeren.

Wij wensen Lex en P22 succes en vooral plezier met alle evenementen die gepland staan!