Creëer een veilige omgeving
voor jouw winkelpubliek

We hebben allemaal te maken met de nieuwe 1,5-meter-samenleving. Als ondernemer, winkelier, eigenaar moet je op een verantwoorde en creatieve manier anticiperen en de toestroom enigszins beperken. 

Creëer een veilige omgeving voor klanten én medewerkers met onze software voor shoppingtickets. Een laagdrempelig en hapklaar systeem om de toestroom te reguleren. Veilig en verantwoord winkelen, voor iedereen.

Verantwoord winkelen

Een veilig en gemakkelijk hanteerbaar toegangsbeleid dankzij onze speciale shoppingtickets. Bepaal door middel van tijdsloten (dagen/uren) hoeveel mensen er tegelijk in jouw winkel kunnen verblijven. Voorkom wachtrijen en beperk de bezoekersstroom op een heldere en tastbare manier.

Bied een verantwoorde omgeving aan voor de klanten en je medewerkers. Veilig en verantwoord winkelen met getroffen veiligheidsmaatregelen vanwege het Coronavirus.

Inzicht in bezoekersstroom 

Door het aanbieden van shoppingtickets geef je klanten (en medewerkers) een goed gevoel en verwelkom je hen in een veilige en verantwoorde omgeving. Klanten schaffen een (gratis) ticket aan in de door ons ingerichte ticketshop van jouw winkel. Hiermee is hun plek voor dat tijdslot gereserveerd.

Klanten kunnen in alle rust veilig en verantwoord winkelen. Het scannen van de shoppingtickets kan op veilige afstand. Snel, overzichtelijk en gemakkelijk dankzij onze gratis scan-app.

Shoppingtickets

Maak gebruik van onze speciale ticketshop met shoppingtickets.

Tijdsloten 

Bepaal hoeveel klanten er in jouw onderneming kunnen zijn.

Ticketshop

Klanten kopen een shoppingticket vóór het winkelbezoek.

Scannen 

Scan de shoppingtickets op veilige afstand met onze snelle scan-app.

Verwelkomen

Verwelkom klanten en bezoekers op een verantwoorde manier.

Tarieven

We werken niet met vaste maandelijkse abonnementskosten, maar met staffeltarieven. Hoe meer shoppingtickets, hoe lager de servicekosten. De service naar klanten (bezoekers) ligt volledig in onze handen, daar heb je geen omkijken naar.

Samen met jou kijken we naar de verwachtingen voor de komende tijd en aan de hand van die informatie maken we een offerte op maat. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Staffeltarieven

Hoe meer klanten/bezoekers, hoe lager onze servicekosten. Onderstaande tarieven zijn niet leidend, neem contact met ons op voor een prijs op maat. Geen vaste abonnementskosten, maar tarieven aan de hand van jouw verwachtingen. 

  • 0-249 klanten/bezoekers: €0,59 servicekosten per ticket
  • 250-499 klanten/bezoekers: €0,49 servicekosten per shoppingticket
  • 500-999 klanten/bezoekers: €0,42 servicekosten per shoppingticket
  • 1000-2999 klanten/bezoekers: €0,36 servicekosten per shoppingticket
  • + 3000 klanten/bezoekers: €0,32 servicekosten per shoppingticket

Aan de slag met shoppingtickets

Samen met jou richten we de ticketshop voor shoppingtickets in. We denken graag mee met onze klanten en geven open en eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring. Onze mate van service is hoog, daar houden we van. 

Ben je benieuwd of onze oplossing geschikt is voor jouw onderneming? Maak gratis een account aan of neem eerst contact met ons op via info@ikbenaanwezig.nl of 024 206 2303.