Wij Zijn Aanwezig

Op 1 april 2020 bestond Ik Ben Aanwezig 7 jaar. Het is absoluut geen moment om feest te vieren. De evenementenbranche ligt op z’n gat en dus ook je favoriete ticketservice heeft en krijgt het moeilijk. Al 7 jaar biedt Ik Ben Aanwezig dezelfde persoonlijke service. Voor een vast laag bedrag, namelijk €0,79 per ticket. Ons ticketsysteem is gratis voor organisatoren, de enige inkomsten zijn de servicekosten.

De keerzijde van zo’n vast laag bedrag laat in tijden als deze zijn lelijke gezicht zien. We willen er alles aan doen om na de crisistijd weer op dezelfde voet door te gaan. Daar kunnen we jouw hulp ontzettend goed bij gebruiken.

Het mooie aan de vaste lage servicekosten is dat we onze hulpvraag niet al te gek hoeven te maken. We vragen jou – en met jou zoveel mogelijk mensen – om €0,79 aan ons te doneren. Of een meervoud ervan, wat je kunt missen en wilt doneren. Ook kun je ons enorm helpen door ons bericht te delen met je netwerk.

Het zou toch te gek zijn als we dit samen kunnen doen? Met alle kleine beetjes staan we samen sterk! Dus, wil je ons helpen? Koop dan hieronder – één of meerdere – fictieve tickets a €0,79. Dankjewel!

*De doneeractie is ten einde. Dank voor jullie steun!*