Op Dreef Festival | Luc Dirks

Luc Dirks (24): organisator van Op Dreef Festival en De Familietuin (Roermond), Metro Kollektief en UNKNOWN (Nijmegen).

Daarnaast werkzaam als Manager Social Media bij Summer Capital en in het weekend als visual jockey (VJ).

Hét uit de hand gelopen tuinfeest

Op Dreef Festival is klein maar fijn. De hele dag vertoeven met je beste vrienden in een zeer relaxe sfeer. Muzikaal een mooie mix van populaire house, deephouse, stevige techno, urban en R&B. Focus op lekker eten en drinken, een breed programma en de heuse koopjesmarkt maken dit festival net even anders dan anders. Luc is ook betrokken bij Metro Kollektief Nijmegen en biedt hiermee podium voor opkomend talent voor DJ’s en VJ’s met dit jaar een eigen stage op Op Dreef Festival.

Tuinfeest 2.0

Op hetzelfde terrein is zondag 19 juni, Vaderdag, De Familietuin: gezelligheid kent geen leeftijd! De hele familie geniet van een dagje aan de Maas met muziek, workshops, theater, lekker eten en drinken, een kleine markt en lasergamen.

Wil je deel uitmaken van deze dierentuin? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de op-/afbouw of voor het hosten van je eigen marktkraam. Aanmelden kan hier.

Samenwerking

Luc houdt niet van gedoe. Ook niet van babbeltjes. De evenementen die hij organiseert dragen vooral een goede sfeer en een bak gezelligheid. De werkwijze en filosofie van Ik Ben Aanwezig sluit aan bij zijn concepten.

Luc ‘Het persoonlijke contact, het continu meedenken en het zelf scannen vind ik top’. Daarmee is hij nu voor het derde jaar op rij een van onze trouwe klanten. ‘Ik wil gewoon kaarten verkopen. Op een simpele manier met goede service en ik wil niet meedoen aan rare kickback-praktijken. Ik blijf in de toekomst graag met de jongens samenwerken’.