Bel ons: 024-2062303

Ticketservice zoekt scantalenten!

In de categorie: jongelui die een bijbaan zoeken

Op zoek naar een bijbaan? Voor onze ticketservice zijn we op zoek naar jonge enthousiastelingen die (meestal in het weekend) wat extra centen willen verdienen.

Onze aanvullende dienst Ik Scan Aanwezig wordt ingezet wanneer wij de organisatie volledig ontzien van hun entreemanagement. Volop scannen dus! Ben je tussen de 18 en circa 27 jaar (of scan je iemand) en klinkt dit als muziek in de oren? Stuur dan een mail naar info@ikbenaanwezig.nl en vertel in 5 zinnen wie je bent en wat je doet. Je krijgt altijd een reactie. Beloofd. Vakkenvullen of scannen als bijbaan? Wij weten het wel.

 

Wie is Ik Ben Aanwezig?

Ik Ben Aanwezig is een gratis ticketservice voor organisatoren met zeer lage servicekosten voor bezoekers. Met onze eigen scan app worden de tickets bij de entree gescand met mobiel, vanaf mobiel. Samen besparen we beetje bij beetje het milieu. Deze gezellige weekend bijbaan heeft veel voordelen: je bent het eerste aanspreekpunt van de altijd gezellige en vrolijke bezoeker; wij betalen jou beter dan de plaatselijke supermarkt; na het scannen mag je naar binnen en een dansje wagen; super leuke collega’s. Meld jij je aan?