December wordt knus, op afstand | IBA’s Entertainmaand

Moeilijke tijden vragen om creatief denken. De afgelopen maanden heeft Ik Ben Aanwezig niet stilgezeten, we hebben volle focus op online evenementen. Om december toch een gouden randje te geven in dit gekke jaar organiseren we IBA’s Entertainmaand. Een reeks aan online evenementen, voor en door organisatoren uit ons netwerk. En omdat het nu belangrijker dan ooit is om er voor een ander te zijn, koppelen we de Entertainmaand ook aan het goede doel.

IBA’s Entertainmaand | Knus, op afstand

December ziet er anders uit dan anders, net als bijna heel 2020 eigenlijk. Sinds maart staan we met z’n allen in standje Corona. De gehele evenementenbranche en alles wat daarbij komt kijken ligt stil. Dit vraagt om een groot aanpassingsvermogen en creatief denken, ontwikkelen en innoveren. Wij hebben dan ook niet stilgezeten.

Inmiddels bieden we een aantal mooie oplossingen voor online evenementen en we hebben daardoor veel contact met nieuwe klanten en organisatoren. Met veel plezier laten we met onze online evenementen zien wat we de afgelopen maanden hebben ontwikkeld.

Daarnaast is het nu meer dan ooit belangrijk om iets te betekenen voor een ander. We zijn de afgelopen tijd meer op onszelf aangewezen en hebben daardoor misschien minder oog voor de ander. December is de perfecte maand om hier even bij stil te staan. Om die reden is IBA’s Entertainmaand dan ook gekoppeld aan een goed doel, namelijk: Homebass Foundation. Een deel van de opbrengst van onze online evenementen schenken we aan hen.

Homebass Foundation

Homebass is een Nijmeegs initiatief, ontstaan vanuit de scene. Homebass ontwikkelt sociaal-culturele programma’s om daklozen een gelijkwaardig bestaan te bieden.

“We gebruiken de verbindende kracht van de nachtcultuur om daklozen, dansers en bekende deejays samen te brengen met het talent van dak- en thuislozen. Dat doen we samen clubs, festivalorganisaties, zorginstellingen en onze ambassadeurs.”

Ik Ben Aanwezig en met name eigenaar Tim Engelaar is sinds een jaar betrokken bij de foundation, om als Cultureel Ondernemer een steentje bij te dragen en inhoudelijk mee te denken over oplossingen om entertainment samen te brengen met dak- en thuislozen. Tim maakt dan ook trots deel uit van de Raad van Toezicht.

Lees meer hierover op: homebassfoundation.com

Wat gaan we organiseren, wat ga jij zien?

Het wordt een reeks online evenementen die we samen met fijne mensen uit ons netwerk organiseren. Zelf organiseren we IBA’s Knusse Kerst Bingo, met écht leuke prijzen. Bekijk de Kiosk en doe mee met IBA’s Entertainmaand!

Trommel je vrienden en familie op en koop voor een prikkie een ticket voor een – of liever meerdere – evenementen. Samen zijn, maar dan online.

Wij wensen iedereen een knus en warm december, en volgend jaar gaan we hoe dan ook terug naar normaal.