Digitale Bingo organiseren

Online Bingo organiseren

Het klassieke spelletje Bingo heeft haar weg naar het internet ruimschoots gevonden. We kunnen vaststellen dat het onwijs populair is, steeds vaker spelen collega’s, vrienden, clubgenoten of zelfs families een potje Bingo achter de laptop of tablet. Deze ontwikkeling is in sneltreinvaart terecht gekomen sinds de uitbraak van Corona. Mensen hebben behoefte aan contact en binding en online Bingo bleek een perfecte uitkomst.

Zelf een digitale Bingo organiseren

Als ticketservice zijn wij – uiteraard – volledig afhankelijk van organisatoren en evenementen. We willen graag tickets verkopen. Toen de evenementenbranche de eerste klap te verduren kreeg (maart 2020) zijn wij ons gaan richten op de online mogelijkheden en zijn we vrij snel in de pen gekropen voor een Bingo-module. We hebben immers de kennis om thuis “kaartjes” te maken!

We wilden de module net zo gebruiksvriendelijk maken als ons reguliere ticketsysteem en dat wordt ruim gewaardeerd. Gedurende 2020 hebben veel grote en kleine bedrijven, organisaties en anderen via ons systeem een digitale Bingo georganiseerd. Een digitale Bingo organiseren via onze software en ons ticketsysteem is een fluitje van een cent.

Hoe het werkt?

  • Maak gratis een account aan
  • Vul je gegevens in en maak je account compleet
  • Maak een online evenement aan
  • Stel de link in voor de livestream, via deze livestream kunnen mensen de trekking volgen*
  • Zorg dat mensen je kunnen bereiken zodra er Bingo valt, denk aan Whatsapp, telefoon, chat of Zoom
  • Zorg voor leuke én voor troostprijzen

*Wil je het groots aanpakken? Besteed de trekking uit en maak gebruik van onze ervaring!

Digitale bingokaarten versturen

Zodra het evenement en de bijhorende Bingotickets klaarstaan kan ons systeem de bingokaarten gaan genereren. Je hebt als organisator drie opties waarop de bingokaarten worden gegenereerd: 1: je levert een lijst aan met e-mailadressen, wij versturen de bingokaarten 2: deelnemers kunnen hun deelname bevestigen via een inschrijfpagina in jouw evenement 3: je verkoopt bingotickets via jouw ticketshop en kaartkopers ontvangen hun bingokaart na betaling. Het is afhankelijk van je doel van de online Bingo welke manier voor jou de beste is. Twijfel je? Bel ons gerust!

Bij de eerste twee opties (optie 1 & 2) zijn de servicekosten a €0,79 per bingoticket voor de organisator. Ga je tickets verkopen (optie 3)? Dan betaalt de kaartkoper / deelnemer de €0,79 aan servicekosten, bovenop de door jou ingestelde ticketprijs.

Ja, ik wil ook een digitale Bingo organiseren!

Lees alles over onze mogelijkheden voor Bingo. Heb je vragen? Bel ons op: 024-2062303, mail naar info@ikbenaanwezig.nl of klets met ons op Facebook Messenger.