Hoe werkt online Bingo?

Online Bingo organiseren

Een online Bingo verschilt eigenlijk niet zo heel erg met de klassieke versie. Het spel wordt gespeeld met minimaal twee spelers, standaard wordt er gespeeld met de getallen 1 t/m 75 en de ballen worden getrokken met een rad. Echter wordt een valse Bingo minder snel ontdekt doordat de spelers op afstand zijn.

Om online een soepele Bingo te organiseren is er een uitzending en live trekking nodig. Zo creëer je toch dat stukje spanning rondom het vallen van de Bingo’s en de strijd die gedurende het spel oploopt. Je wilt tenslotte contact met de spelers en snel en soepel een vallende Bingo kunnen controleren. Kies ervoor om spelers te laten inbellen via Teams of Zoom, via Whatsapp of via een chat.

Wat heb je nodig voor een online Bingo?

Organisatoren kunnen gemakkelijk via ons beheersysteem en onze software een online Bingo evenement aanmaken. Vervolgens maak je de keuze om de bingokaarten toe te sturen (door ons of d.m.v. een inschrijfpagina) óf je verkoopt bingotickets via jouw ticketshop. Hierna stel je een livestream in, de plek waar deelnemers de trekking kunnen zien en volgen. Denk eraan je deelnemers vooraf te informeren over op welke manier zij in contact komen tijdens het spel. Maak er een feestje van!

Muziek Bingo Online

Als organisator van een online Bingo heb je dus nodig: een computer, een camera en plan voor de livestream (trekking), een rad en natuurlijk de prijzen. Om deel te nemen heb je alleen maar een scherm nodig (computer, tablet of telefoon) om de trekking te volgen en de bingokaarten af te strepen. Nóg leuker is het om de bingokaarten uit te printen en met dikke stift af te strepen.

Wist je dat je ook een online Muziek Bingo kunt organiseren? Lever je lijst met nummers vooraf bij ons aan, wij regelen de rest!

Ook zin om een online Bingo te organiseren?

Maak gebruik van ons ticketsysteem met uitgebreide mogelijkheden. Heb je vragen? Bel ons op: 024-2062303, mail naar info@ikbenaanwezig.nl of klets met ons op Facebook Messenger.