Ik Ben Aanwezig | Nieuws | 22 juni

Na 15 maanden mogen we weer

Zo, ruim 15 maanden verder en we staan op het punt van openen! Evenementen mogen weer, in aangepaste vorm. Hier op kantoor werd een vreugdedansje gedaan door het hele team. Want ja, wij zijn er, nog steeds. Nog steeds gratis voor organisatoren, nog steeds dezelfde vaste lage servicekosten, nog steeds de service die je van ons gewend bent én mag verwachten. Hopelijk hebben we je snel aan de lijn om jouw ticketverkoop in gang te zetten. Zelf al aan de slag? Kan natuurlijk ook!

Klik hier om direct een account aan te maken.

Versoepelingen 26 juni

De versoepelingen waarmee Nederland grotendeels van het slot gaat zijn vervroegd. Vanaf zaterdag 26 juni mag er heel veel meer, maar grootste nieuws voor onze branche is dat discotheken en nachtclubs weer open mogen, mét toegangstesten. Ook mag de horeca en mogen theaters meer gasten en bezoekers ontvangen, en tot middernacht open.

Klik hier om naar de site van Rijksoverheid te gaan.

Tickets scannen vs. CoronaCheck Scanner

Diverse plekken gaan weer open onder voorwaarde dat de bezoeker een recente negatieve testuitslag kan laten zien, d.m.v. de CoronaCheck Scanner. Dit is een andere app dan onze eigen scan-app Qontrast, waarmee je de geldigheid van de tickets scant.

Om een soepele toegang voor jouw evenement te organiseren kun je de entree in twee fases splitsen. Bezoekers moeten eerst langs de CoronaCheck Scanner en gaan daarna door naar de ticketcontrole. In deze volgorde weet je zeker dat de bezoeker die je binnen scant met onze scan-app Qontrast ook daadwerkelijk naar binnen mag volgens de voorwaarden.

Voor jou als organisator is het raadzaam te overleggen met de locatie of de beveiliging wie verantwoordelijk is voor de initiële CoronaCheck. Dit valt buiten onze service en onze mogelijkheden.

Klik hier om meer te lezen over de CoronaCheck App en lees hier de informatie vanuit Rijksoverheid.

Direct aan de slag met ons systeem?

Maak een gratis account aan bij Ik Ben Aanwezig en start binnen tien minuten met het verkopen van tickets. Hulp nodig in onze beheeromgeving? Onze accountmanagers – met zelf een flinke bak organisatie ervaring – helpen je maar wat graag op weg. Aanmelden is gratis, verkopen ook.

Vragen of meer informatie? Geen probleem. Bel ons even op 024 – 206 23 03 of stuur een mail naar info@ikbenaanwezig.nl