Tickets verkopen voor Online Spellen

We richten ons massaal op ons scherm, we organiseren online evenementen en we spelen online spellen. Maak gebruik van ons systeem voor online evenementen en onze mogelijkheden voor online spellen. Lees gauw verder en organiseer iets leuks!

Via onze ticketservice kun je eenvoudig tickets verkopen voor online evenementen en in het bijzonder online spellen. Nu we massaal online zijn met z’n allen zijn onze mogelijkheden uitgebreid en verbeterd.

Ga voor de Klassieke Bingo of voor de Muziek Bingo

Nadat je het online evenement hebt aangemaakt en ingesteld maak je via ons systeem Bingotickets aan die je gaat verkopen in je eigen ticketshop. Ons systeem genereert unieke bingokaarten voor de deelnemers. Jij voert de digitale check uit via onze beheeromgeving en samen maak je er een leuk feestje van. Origineel, gezellig, en voor ieder wat wils met een heuse Muziek Bingo. Je levert de gekozen liedjes aan (40 / 75 stuks) en speelt het klassieke spel net even anders. Voorbeeld van een Bingokaart met muzikanten in plaats van getallen.

Online Bingo organiseren

Lotje uit de Loterij of winnen met het Razend Rad

Een leuk kansspel waarvoor spelers een lot aanschaffen. Aan elk lot is een letter-/cijfercombinatie verbonden en ons systeem genereert de winnaars. De spelleider leidt het spel via onze beheeromgeving. Maak je online evenement aan, maak speciale Loterijtickets aan en verkoop ze via jouw ticketshop. Met het Razend Rad kun je tijdens de Loterij of Bingo een extra spelletje spelen, om het ijs te breken, een leuke troostprijs uit te delen en om de show een upgrade te geven.

Geef je online evenement een zetje met Slido

Maak gebruik van bestaande tools om je online evenement een zetje te geven. Ontwerp bijvoorbeeld een quiz met Slido en integreer dit in ons systeem. Belangrijk is dat je zelf uitgebreid test en ook ervaart hoe dit op de diverse apparaten werkt.

Ontzorgpakket Studio Honig

Ik Ben Aanwezig werkt veel en graag samen met onze gewaardeerde partner Studio Honig, een frisse jonge partij die “normaal” maar al te graag evenementen organiseert. Ook zij hebben hun kennis en ervaring ingezet en gaan nu volledig online. Studio Honig biedt een volledig ontzorgpakket en samen met hen organiseer je een spetterende spelshow, met quizmaster en zij helpen je te denken aan de dingen waar je misschien zelf niet aan denkt. Neem een kijkje op: studiohonig.nl. Wil je ook een online spel organiseren? Maak gebruik van ons ticketsysteem met uitgebreide mogelijkheden. Heb je vragen? Bel ons op: 024-2062303, mail naar info@ikbenaanwezig.nl of klets met ons op Facebook Messenger.