Ik Ben Aanwezig | Tarieven 2019 | Ticketservice servicekosten

Dat was ‘m alweer, 2018. Ons vijfjarig jubileumjaar stond in het teken van de wet AVG, heel veel nieuwe klanten, mooie nieuwe functionaliteiten zoals de promotietools Facebook Pixel en MailChimp integratie en het jaar waarin we op ’t nippertje 3000 organische likes op Facebook bereikten. Natuurlijk gaan we het nieuwe jaar ook weer knallen en er zal niets veranderen aan de kwaliteit van onze service. Maar er verandert wel iets essentieels waarvan we je graag op de hoogte stellen.

Oud & Nieuw tarief per 2 januari 2019

Waar wij ruim vijf jaar geleden zijn gestart met drie tarieven (€ 0,59/€ 0,69/€ 0,79) wijzigt ons tarief per 2 januari 2019 naar één vast en laag bedrag, namelijk naar € 0,79 (incl. 9% btw) per ticket.

Het nieuwe vaste tarief voor servicekosten geldt voor alle evenementen die vanaf 2 januari 2019 worden aangemaakt. Alle evenementen die op of voor 1 januari 2019 zijn aangemaakt vallen onder de huidige tarieven.

Het tarief voor RSVP-tickets en gastentickets – die buiten onze Fair Use Policy vallen – wijzigt naar € 0,59 (incl. 9% btw) per (geaccepteerd) ticket. Het standaard uurtarief van onze scantalenten wijzigt naar € 30,- (ex. 21% btw). De tarieven voor de verschillende betaalmethodes blijven hetzelfde.

Proost op een succesvol 2019

25 & 26 december is ons kantoor gesloten, donderdagmiddag ‘Derde Kerstdag’ zijn we vanaf 13.00 weer aanwezig. Zoals je van ons gewend bent zijn we wel gewoon via mail en Facebook Chat bereikbaar. De uitbetaling van de ticketomzet van evenementen tot en met 23 december worden eenmalig op maandag uitbetaald.

Dan rest mij enkel nog om je onwijs te bedanken voor het vertrouwen in Ik Ben Aanwezig het afgelopen – en hopelijk het aankomende – jaar. Al het moois gewenst tijdens de feestdagen en proost op een mooi, gezond en succesvol nieuw jaar.

Cheers, Tim Engelaar
Kim | Thijs | Mike | Jeroen | Sander | Lotte

Ben of ken jij de organisator die wel een goede ticketservice verdient? Schroom je niet en registreer je hier: gratis!