Update Corona & Evenementen 10 juli ’21

Sinds 10 juli zijn de maatregelen opnieuw aangescherpt wegens het verrassend snel oplopen van het aantal besmettingen. Wat we hiervan vinden laten we maar even buiten beschouwing. Voor nu wachten we geduldig af tot wat er besloten wordt voor evenementen na 13 augustus.

••• In onze blog “Hoe staan we ervoor?” houden we je continu op de hoogte van de veranderende maatregelen.

De Summer of Love duurde maar liefst twee volle weken. Wat hebben we genoten, toch? We hoeven niet direct over te gaan op streamen en Bingo’s, maar we zijn scherp op wat er gebeurt en wat er besloten wordt. Met z’n allen duimen we voor een positiever bericht tijdens aankomende persconferentie. De huidige maatregelen gelden tot en met 13 augustus. 

 

Organisator, en heb je tickets verkocht via Ik Ben Aanwezig?

De beste oplossing voor jou én je bezoekers is om het evenement te verzetten. Vorig jaar stonden we op hetzelfde punt en hebben we gecommuniceerd wat te doen bij afgelasten en bij verzetten van het evenement. Organisatoren lezen dit terug in de Beheeromgeving.

Bezoeker, en heb je een ticket gekocht via Ik Ben Aanwezig?

Je wordt door de organisator van het evenement (zo snel als kan) op de hoogte gesteld van het verdere verloop. In alle gevallen handelt de organisator dit met ons af. Wordt het evenement verplaatst, dan houdt de organisator je op de hoogte over hoe je het nieuwe ticket kunt downloaden. Wordt het evenement afgelast, dan kun je het aankoopbedrag schenken aan de organisator, het laten omzetten in een tegoed voor later of vragen om een terugbetaling van de ticketgelden (beperkt, de organisator bepaalt de termijn).
 

Meer informatie?

Bekijk de berichtgeving over Corona & Evenementen op de site van rijksoverheid en de berichtgeving over het garantiefonds voor evenementenVragen over ticketing, evenementen of iets anders? Je weet ons te vinden! 

Tot snel en voor nu toch een fijne zomer!